MENIU

Incredibil cum arăta Ion Țiriac la 24 de ani! Era sportiv de top și fetele roiau în jurul lui. Tu îl recunoști?- VIDEO ARHIVĂ

Ion Țiriac este cunoscut drept unul dintre cei mia bogați români și posesorul unei dintre cele mai cunoscute mustăți. Elementul facial este atât de bine întipărit în mentalul colectiv, încât fostul mare sportiv este de neimaginat fără mustață, mai ales că o poarta de mai bine de 50 de ani.

La începutul anilor \"60, deși abia trecuse de 20 de ani, Ion Țiriac se putea mândri cu o performanță unică în sportul românesc: era maestru al sportului pentru performanțe obținue atât în hochei pe gheță, cât și în tenis.

"Deşi cele mai mari satisfacţii mi le-a adus tenisul, prima mea dragoste rămîne hocheiu. În prezent (1963 - N.A.), permiţîndu-mi un „relache“ în tenis, sunt din nou pe gheaţă, dar numai în meciurile echipei mele, „Dinamo“-Bucureşti, pe care în acest an aş dori-o printre fruntaşele campionatului alături de „Steaua“ şi „Voinţa“-Miercurea- Ciuc", declara Ion Țiriac în presa sportivei a vremii.

În aceleași an, participa la „Cupa Davis“, iar un jurnal de actualitate filmat, postat de Cineclic, îl prezintă în timpul unui antrenament.

Mai multe articole despre:
ion tiriac tanar arhiva cineclic