MENIU

Incredibil! Aceşti oameni trăiesc printre noi. Cei mai ciudaţi de pe Planetă. Fizicul lor, oripilant

Oameni ciudati

Oamenii sunt diferiţi, iar acest lucru face ca lumea să funcţioneze. Totuşi, printre noi trăiesc indivizi care sunt ciudaţi de-a binelea, ba chiar înspăimântători. Lor le place să li se spună că sunt speciali, dar, de fapt, chiar ei au adoptat un look absolut oripilant. Personajele prezentate mai jos le puteţi găsi în galeria foto.

Femeia cu ochii ieşiţi din orbite

Kim Goodman este femeia cu cei mai horror ochi. Ea arată de parcă un puc de hochei ar fi lovit-o în ceafă, iar ochii i-au ieşit din orbite.

Bărbatul cu cele mai lungi pleoape

Valery Smagliy este un ucrainean care impresionează prin lungimea pleoapelor. El refuză să le tundă.

Omul cu un glob ocular tatuat

Jason Barnum şi-a tatuat faţa, dar şi globul ocular drept. Cel mai înfiorător lucru pe care l-a făcut a fost, totuşi, împuşcarea unui poliţist. A primit o condamnare la închisoare de 22 de ani.

Bărbatul-magnet

Bosniacul Muhibija Buljubasic poate fi sigur că nu-şi va pierde niciodată cheile. Magnetismul lui e ceva de speriat. Obiectele metalice se lipesc imediat de el.

Omul-maimuţă

Chinezul Yu Zhenhuan are corpul acoperit în proporţie de 96 la sută de păr. Oficial, el este cel mai păros de pe Planetă.

Doamna-vampir

Mexicanca Maria Jose Cristerna a optat pentru un look "de groază". Este plină de piercing-uri. Şi-a făcut chiar şi coarne. Şi-a montat tot felul de capse şi cuie.

Bărbatul jumate-de-cap

Carlos Rodriquez şi-a pierdut jumătate de scalp în urma unui accident de maşină. E poreclit Halfy (Jumi).

Mai multe articole despre:
oribil ciudati planeta