MENIU

În urmă cu 40 de ani şi-a pierdut verigheta pe fundul lacului. Acum, ceva extraordinar s-a întâmplat

Un bărbat din SUA şi-a recăpătat verigheta la aproape 40 de ani de când o pierduse într-un lac. Întâmplarea emoţionantă a făcut acum înconjurul lumii.

Jim şi Jane Flynn s-au căsătorit în 1960. Câţiva ani mai târziu, în timpul unei vacanţe de vară, bărbatul şi-a pierdut verigheta pe fundul unui lac, scrie poststar.com.

În ciuda căutărilor, bijuteria a fost de negăsit. Asta, însă, până de curând, când Peggy Rodman, o americancă ce deţine o proprietate în apropierea lacului respectiv, a văzut ceva strălucind în apă.

„Întotdeauna îmi imaginez că o să găsesc în apă ceva important, dar mai mereu găsesc doar mingii de golf sau alte nimicuri. Am găsit ochelari de soare, o mască pentru întotat, nimic interesant”, a povestit ea.

Totuşi, de data aceasta, când s-a dus să vadă despre ce e vorba, femeia a găsit verigheta pe care încă se vedea înscripţionată data nunţii soţilor Flynn: „2.6.60”.

După câteva zile de cercetări, inelul a ajuns înapoi la proprietar, spre surprinderea acestuia, dar şi spre bucuria celei ce a găsit-o.

„Este cel mai grozav lucru care mi s-a întâmplat”, a spus Peggy Rodman în cele din urmă.

 

Mai multe articole despre:
lac căsătorie inel verighetă pierdută Jane Flynn