MENIU

Împachetări anticelulitice la tine acasă: 5 ingrediente-minune

<p>&Icirc;mpachetări anticelulitice la tine acasă: 5 ingrediente-minune</p>

Toate ne dorim sa avem picioare frumoase, neafectate de celulita, dar nu toate avem timp sau disponibilitate financiara pentru a beneficia de tratamentele profesioniste pe care ni le pun la dispozitie saloanele.

Prin urmare, iti propunem cateva tratamente anticelulitice homemade, simplu de realizat, economice si foarte eficiente.

Impachetarile anticeluliticedespre care vom vorbi in continuare se bazeaza pe ingrediente pe care majoritatea dintre noi le au in casa, cum ar fi ceaiul verde sau cafeaua.

 

 

Dupa prepararea lor, nu-ti mai ramane decat sa le aplici pe piele, sa te infasori in folie de plastic si sa-ti vezi in continuare de treburile casnice.

Inainte de a incepe sa le prepari, trebuie sa-ti speli mainile si sa dezinfectezi blatul de lucru si ustensilele pe care urmeaza sa le folosesti, in caz contrar acestea putand deveni de depozite de bacterii.

Impachetari anticelulitice cu zat de cafea

Acestea sunt cele mai cunoscute si cel mai usor de realizat. Tot ce trebuie sa faci este sa nu arunci zatul de la cafelele pe care le bei in cursul zilei (ideal ar fi sa ai cam un sfert de ceasca de zat) si sa adaugi peste el o lingura de ulei de masline. Apoi, amesteca bine si aplica aceasta pasta pe zonele afectate de celulita (coapse, fese, abdomen) masand viguros. Infasoara aceste zone in folie de plastic si asteapta pret de 15-20 de minute, dupa care indeparteaza folia si fa un dus. 

Citeşte articolul integral pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
masaj anticelulită zaţ de cafea împachetări