MENIU

Imagini şocante surprinse în casa unui pedofil! Ce făcea agresorul în timp ce poliţiştii erau la uşă

Poliţiştii filipinezi au rămas muţi de uimire, după ce au percheziţionat casa unui pedofil american pe care îl urmăreau de foarte mult timp. 

David Timothy Deakin este un pedofil care a presărat teroare în întreaga lume cu tehnicile sexuale pe care le aplica pe minori, totul fiind filmat şi distribuit pe site-urile de profil. Anchetatorii nu ştiu încă care este numărul real al victimelor, însă percheziţiile pe care le-au făcut în casa agresorului i-a lăsat fără cuvinte.

În timp ce poliţiştii îi băteau în uşă şi strigau NBI (Biroul Naţional de Investigaţii din Filipine), bărbatul căuta pe Google ce semnifică această prescurtare, după cum au povestit anchetatorii.

În casa bărbatului au fost găsite lenjerii intime pentru copii, pantofi pentru copii, camere de filmat, jucării şi zeci de CD-uri, ce conţineau scenele sexuale la care au fost supuse victimele.

Bărbatul de origine americană a fost arestat în data de 20 aprilie, alături de alţi pedofili din America şi Europa care se deplasau în Filipine şi plăteau pentru a avea relaţii sexuale cu minori, scrie metro.co.uk