MENIU

Forfotă în cofetării și florării de Sfântul Valentin. Ultimele pregătiri pentru Ziua Îndrăgostiților - Idei de cadouri de Valentines Day

Valentine’s Day e ziua în care ne exprimăm iubirea cum știm mai frumos. Și cum altfel decât printr-un cadou dulce? Cofetarii lucrează fără oprire la comenzile primite. Sfântul Valentin e ocazia perfectă pentru aceștia de a mai acoperi din pierderile suferite în pandemie. 

În cofetării, e forfotă mare. Se fac ultimele pregătiri pentru Ziua Îndrăgostiților.

„Au pregatit colegii noștri, în ultimele zile, foarte multe produse pentru Valentine\"s Day, multe produse dulci, cum ar fi torturi personalizate, cu inimioare de ciocolată umplute”, a spus Claudia Negroiu, directorul cofetăriei Cade.

Chiar dacă e pandemie, cererea de dulciuri e la fel de mare ca anul trecut.

„În topul preferințelor, e de obicei ciocolata și combinațiile cu fructe. În perioada aceasta, e cerere pentru căpșune, noi facem căpșune glazurate, cu tematică de Valentine\"s Day. Torturile standard sau personalizate pornesc de la 160 de lei pe kg. Sortimente de dulciuri, mini prăjituri, biscuiți, minitarte, mousse-uri. E un produs special pentru colecția de Valentine\"s Day, o pinata din ciocolată, decorată în tematică specială, care e umplută cu multe dulciuri: praline, tablete de ciocolată, umpluturi de șampanie, drajeuri de ciocolata”, a mai spus Claudia Negroiu, directorul cofetăriei Cade.

Și la florării e forfotă mare. În această perioadă, comenzile au crescut cu 30%.

Florăriile se pregătesc cu 2-3 săptămâni înainte de Valentine\"s Day. Au suplimentat numărul florilor aduse chiar și de 2 ori, asta pentru că se comandă mult mai mult decât într-o perioadă normală. Iar floarea preferata e trandafirul roșu.

Ana, reprezentant Flowersmarket.ro: „Ca întotdeauna, florile roșii. Trandafirii roșii, e o cerere foarte mare. Și florile roșii în sine. În perioada asta, se cauta extraordinar de mult”.

Față de anii trecuți, prețurile de la florării au crescut cu aproape 25%. 

Mai multe articole despre:
valentines day