MENIU

Iată cum poţi să realizezi modele de manichiură în 5 minute!

<p>Iată cum poţi să realizezi modele de manichiură &icirc;n 5 minute!</p>

Cu siguranta nu iti sunt necunoscute invitatiile care te iau prin surprindere, pentru care, bineinteles, nu esti pregatita asa cum ti-ai dori.

Prin urmare, te-ai vazut nevoita sa renunti la multe dintre obiceiurile tale de infrumusetare. Insa o manichiura interesanta realizata printr-un ritual de cateva minute, menit sa-ti asigure un look spectaculos, te-ar putea scapa de o aparitie banala. Inspira-te din aceste idei si ofera un nou aspect manichiurii tale clasice.

Iata cum poti sa realizezi cateva modele de manichiura in 5 minute!

Dungile - cele mai usoare modele de manichiura facute in 5 minute

Ofera un aspect nou unghiilor tale in doar cateva minute, cu ajutorul unei manichiuri cu dungi.

Ai deja unghiile facute cu oja? Indeparteaza cu acetona oja de pe degetele inelare, apoi aplica o baza alba sau nude si asteapta putin sa se usuce. Aranjeaza cateva fasii de benzi pe unghie, aplica aceeasi nuanta ca la celelalte unghii, dupa care asteapta cateva secunde si indeparteaza cu grija benzile.

Un alt model de manichiura care se realizeaza repede este si acesta:Il poti realiza la una sau la doua unghii de la mana. Foloseste cateva fasii de la beteala de impodobit bradul, aseaza-le pe unghie, asigurandu-te ca sunt aranjate bine. Pentru a obtine un model interesant, poti sa le dublezi pe unele dintre ele, astfel dungile subtiri se vor completa cu cele groase. Alege o nuanta de oja care nu necesita aplicarea a doua straturi pentru a arata bine.

 

Citeşte articolul integral pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
manichiură dungi modele de unghii cum se face