MENIU

Iahtul pisicilor aristocrate. Imagini de vis de pe iahtul felinelor, cea mai nouă fiță la Singapore - GALERIE FOTO

Agențiile de turism  vin cu o ofertă irezistibilă pentru stăpânii de pisici sau câini. Aceștia își pot lua partenerul necuvântător într-o croazieră luxoasă de câteva ore, în jurul insulei Singapore.

La bordul iahtului Royal Albatross, pisicile se pot relaxa în locuri special amenajate pe punte, în timp ce stăpânii degustă o cină alcătuită din patru până la şapte feluri de mâncare şi admiră apusul soarelui, potrivit South China Morning Post.

 

Operatorul iahtului a lansat în august croazierele pentru feline în Singapore după succesul pe care l-a avut cu pachetele destinate destinate câinilor.

Timp de două ore şi jumătate, circa 15 pisici şi 130 oameni navighează de-a lungul coastelor insulei turistice Sentosa în timp ce la orizont se prefigurează ţărmul Singapore şi focuri de artificii.

 

 

 

Ambarcaţiunea a găzduit peste 2.000 de câini la bord din anul 2001. Numeroase bilete pentru croaziere destinate pisicilor, la preţul de 225 de dolari Singapore biletul (166 dolari americani), au fost vândute deja.

Croazierele pentru pisici sunt diferite de cele destinate câinilor.

 

În timp ce câinii primesc o cină alcătuită din trei feluri, proprietarii felinelor primesc mâncare pentru animalul de companie la pachet, întrucât felinele se abţin deseori de la mâncare atunci când nu sunt într-un mediu familiar.

 

Mai multe articole despre:
vacanțele exotice pentru câine pisici