MENIU

Și-au pus fiica să se arunce în fața mașinii. Ce a urmat poate fi un scenariu de film

Caz șocant în China. O fetiță în vârstă de 8 ani a fost filmată aruncându-se intenționat în fața unor mașini, ea fiind împinsă de părinții ei să facă acest gest cu scopul de a-i șantaja pe șoferi.

Potrivit Mirror.co.uk, înregistrările provenite de la camera amplasată la bordul unor mașini, și pubicate pe rețelele sociale din China, arată cum fetița s-a aruncat deliberat în fața vehiculelor. Copila a fost folosită de părinții ei pentru a șantaja șoferii cu scopul de a obține bani de la ei.

Familia de infractori locuiește în orașul Huizhou, aflat în provincia Guangdong, din sudul Chinei. Se crede că părinții selectau șoferii care aveau să le pice în plasă și îi ordonau copilei să se arunce în fața vehiculelor.

După ce era izbită de mașini, fetița era învățată să zacă la pământ, mimând că este rănită. Ulterior, părinții ei aveau să sosească la locul accidentului și să ceară daune de la șoferi.

Sursa citată arată că schema a fost folosită pe mai mulți șoferi, dar totul a luat sfârșit când un conducător auto s-a prins și s-a dus la poliție.

Ei vor suporta acum consecințele legale ale acțiunilor lor și, cel mai probabil, vor fi decăzuți din drepturile părintești.

Videoclipul poate fi urmărit aici

Mai multe articole despre:
China maşină fetiţă aruncat scamatorie