MENIU

Și-a turnat în ochi soluție de desfundat țevile. A orbit! Nu a disperat, pentru că... E halucinant!

O britanică în vârstă de 30 de ani are încă din copilările obiceiuri foarte ciudate care nu numai că-i punea pe părinții ei pe gânduri, dar își punea și sănătatea în pericol.

Jewel Shuping își aduce aminte că se plimba prin casă noaptea, fără să aprindă vreun bec sau obişnuia, în zilele însorite, să se uite fix la soare.

La vârsta de 18 ani, tânăra şi-a cumpărat o pereche de ochelari cu rame negre, foarte groase şi un băţ din trestie de zahăr, pe care îl folosea, asemenea orbilor, pentru a se orienta, scrie mirror.co.uk.

Iar la 20 ani, tânăra putea citi fără probleme în limbajul Braille. Toate acestea, deşi vederea ei era una perfectă.

Tânăra avea o dorinţă inexplicabilă de a fi oarbă, dorinţă pe care şi-a îndeplinit-o la 23 de ani, când şi-a băgat în ochi soluţie pentru desfundat ţevile.

Deşi pierderea vederii este, pentru toţi oamenii, cel mai mare coşmar, pentru femeia care are acum 30 de ani a fost un vis. „Când aveam 6 ani, mă simţeam bine la gândul că aş putea fi oarbă. Mama îmi spunea să nu mă mai uit la soare, pentru că asta mi-ar fi putut afecta vederea, iar eu mă uitam pe ascuns, sperând că aşa voi orbi. Dar nu s-a întâmplat”, a povestit Jewel.

Mai multe articole despre:
soluţie oarbă orbit Jewel Shuping desfundat tevi