MENIU

I-a scris fostului iubit un mesaj pe o bancnotă. Ce s-a întâmplat apoi e ridicol

O tânără a vrut să-i spună fostului iubit că el este bărbatul potrivit pentru ea, însă a ales o modalitate neconvențională.

Fata a scris că-l vrea înapoi pe o bancnotă de 20 de euro. ”Întotdeauna te-am iubit pe tine. Vino și găsește-mă” este mesajul tinerei, scris de mână, pe bani, potrivit dailytelegraph.com.au.

O femeie a primit bancnota la un magazin, i-a făcut poză și a publicat imaginea pe Facebook în speranța că cei doi îndrăgostiți urmau să se regăsească.

Poza a strâns 16.000 de redistribuiri (share-uri), însă fără succes. Până la urmă, DJ-ii unui post de radio local l-au găsit pe bărbatul căruia îi era adresat mesajul. Acesta era un cântăreț cunoscut în localitate.

Din păcate, fosta lui iubită a scris mesajul pe bancnotă în urmă cu șase luni și a folosit banii ca să-și cumpere bilet la un concert de-ale bărbatului. Ea spera că el urma să vadă bancnota și să o caute în public. Acest lucru nu s-a întâmplat.

”Am luat gestul său ca pe un refuz de a se mai vedea cu mine”, a spus, acum, fata. Acum ea are un nou iubit, însă a început să discute cu fostul prieten ”ca amici”. 

Mai multe articole despre:
euro bani mesaj relaţie