MENIU

I-a lăsat baltă pentru iubită. A regretat amarnic! Ce surpriză i-au pregătit 50 de prieteni furioși

Nu e bine să te pui cu o gașcă de 50 de amici, mai ales când le promiți o ieșire la terasa preferată și nu te ții de cuvânt. A simțit-o pe pielea lui un britanic din Țara Galilor, care a îndrăznit să-i lase baltă în ultimul moment pentru o întâlnire cu iubita.

Furioși pe ”trădătorul” Keiran și pe noua lui relație amoroasă, prietenii lui au pus la punct cea mai crudă răzbunare - i-au pregătit propria înmormântare.

Cei aproximativ 50 de prieteni, care joacă pentru echipa de fotbal locală din Treorchy, Țara Galilor, au gândit totul până la cel mai mic detaliu: au confecționat un sicriu, au închiriat un dric și un vicar, au organizat cortegiul funerar dar și bocitoarele.

”De câteva săptămâni a început să ne evite ( Keiran - n.r.), așa că am decis să ne prefacem că e mort și i-am organizat funeraliile”, a povestit unul dintre prieteni, potrivit mirror.co.uk.

”El nu a avut nicio idee despre ce se întâmplă. Inițial a crezut că vom ieși să vedem un meci de rugby. Când a ieșit prin spatele pub-ului toți îl așteptam acolo”, a completat acesta.

Mai multe articole despre:
farsă prieteni inmormantare falsa