MENIU

I-a cumpărat o cafea unui cerșetor și au stat de vorbă. La final, el i-a dat un bilețel

Casey Fischer i-a cumpărat o cafea unui am al străzii, pe care l-a văzut înghețând de frig în fața unui local aflat în apropierea casei sale.

„Astazi am vazut un om al strazii care strangea maruntis. L-am vazut intrand apoi intr-un fast-food si in timp ce isi numara banutii am intrat in vorba cu el, desi el nu avea chef de vorba. I-am cumparat o cafea si un covrig si l-am rugat sa stea putin jos cu mine.

Mi-a povestit ca oamenii se poarta urat cu el pentru ca locuieste pe strazi, cum drogurile l-au transformat intr-o persoana pe care o uraste, ca mama lui a murit de cancer, nu si-a cunoscut niciodata tatal si tot ce si-a dorit a fost ca mama lui sa fie mandra de el, dar ca a esuat.

Pe acest baiat incantator il cheama Chris si este unul dintre cei mai sinceri oameni pe care i-am intalnit. Cand a trebuit sa plec, m-a rugat sa astept sa-mi scrie ceva pe un biletel. Mi-a inmanat un bon fiscal pe spatele caruia scrisese: "Voiam sa ma sinucid astazi, dar datorita tie nu mai vreau sa fac asta", a povestit tanara, care a plâns când a citit mesajul tânărului.

Mai multe articole despre:
bilet cafea cerşetor om al străzii cumpărat a plâns