MENIU

Horoscopul meseriilor. Ce profesie ți s-ar potrivi, în funcție de zodie.

În ce zodii s-au născut bărbații cu cel mai slab caracter. Horoscopul dezamăgirii

Știm că semnul astral sub care ne-am născut ne influențează într-o oarecare măsură viața, așa că na-r trebui să ne mirăm dacă zodia ne poate oferi indicii și despre meseriiel care ni s-ar potrivi.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Cum Marte este cunoscut drept zeul războiului, deci sunt excelență luptătorii, nu este de mirare că ocupațiile care li se potrivesc sunt chiar cele care presupun îndrăzneală. Meseriile indicate pentru cei născuți sub acest semn zodiacal sunt: militar, pompier, polițist, mecanic, constructor, dar  ghid.

 

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Semn de pământ și guvernat de planeta Venus, semnul zodiacal Taur se definește prin munca susținută și dragostea pentru familie. Nativilor din această zodie li se potrivesc meserii precum cântăreț, bucătar, casier, agent imobiliar, medic.

 

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Este unul dintre semnele de aer, caracterizat de instabilitate și dualitate. Sunt buni comunicatori și au simțul banului., dar și ambiție, așa că meseriile potrivite pentru ei sunt: scriitor, jurnalist, sportiv, comerciant.

 

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Caracterizat de sensibilitate și dispoziții schimbătoare, semnul zodiacal al Racului pune sentimentele mereu pe primul plan, dar e ajutat de perseverența și tenacitatea de neoprit. Cele mai potrivite ocupații sunt următoarele: notar, istoric, paznic, marinar, îngrijitor, educator.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Ambițios și mândru, nativul Leu este guvernat de Soare și are ca element definitoriu focul. Nativii din acestă zodie sunt lideri înnăscuți, iar la nivel profesional cel mai bine se descurcă în următoarele meserii: director, administrator, bijutier, ambasador, manechin, comandant în armată.

 

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Este un semn de pământ, guvernat de planeta Mercur. Spirit analitic și rezervat, nativul din Fecioară nu pune mare preț pe sentimente, ci pe rațiune. Meseriile potrivite: contabil, bibliotecar, sudor, farmacist, desenator.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanță este justițiarul zodiacului. Caută armonia și corectitudinea, așa că pare firesc ca printre meseriile ce i se potrivesc ar fi: fotograf, actor, scriitor, editor, judecător.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Zodia Scorpionului este caracterizată în mare parte de orgoliu, dar și onestitate la care se adaugă putere de muncă. Ocupațiile potrivite sunt: arheolog, farmacist, polițist, medium.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii sunt în general caracterizați de contradicții. Pe plan emoțional sunt extrem de schimbători, iar meseriile în care s-ar descurca fără probleme: preot, filosof, medic, translator, agent de turism.

 

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Capricornul este prudent și are un puternic spirit practic. De obicei nu poartă ranchiună, dar dacă cineva i-a adresat cuvinte nepotrivite va ține minte. La nivel ocupațional poate cu succes lucra în următoarele domenii: agricultură, minerit, geologie, medicină.

 

Vărsător (21 ianuarie – 18 Februarie)

Zodia Vărsătorului este guvernată de planeta Uranus, nativii fiind preocupați de comunicare și țin în mod deosebit la idea de comunitate. Vor excela în meserii precum: electrician, fotograf, tehnician, psiholog.

 

Pești (19 februarie – 20 martie)

Nativul din zodia Pești poate părea prea visător. Timid și retras nativul pune mare accent pe compasiune și sacrificiu. Cele mai potrivite ocupații ar fi următoarele: pedagog, fotograf, psihiatru, poet, pescar, scafandru.

sursă: horoscop.ro

Mai multe articole despre:
profesie zodie instalator horoscop zodiac