MENIU

Horoscopul lunii mai: schimbări radicale în viața zodiilor 

Horoscopul lunii mai: schimbări radicale în viața zodiilor

În luna mai, vor avea loc o serie de evenimente cerești care ne vor influența viețile. Soarele va intra în Gemeni pe 20 mai, astfel încât spiritul nostru de căutători va fi activat spre sfârșitul lunii. Este posibil să începem activități noi și excitante și chiar să facem călătorii mult visate.

Mercur se va afla, la rândul său în Gemeni, de pe 11 mai, iar pe 28 mai va intra în Rac. Cu siguranță, comunicarea noastră se va îmbunătăți, vom fi mai convingători și mai expansivi în discursurile noastre.

Luna Plină de pe 7 mai va străluci în Scorpion, o zodie acvatică, corelată cu puterile latente ale subconștientului. De aceea, vom fi mai creativi și ne vom putea pune în practică anumite planuri amânate, pentru că vom primi împuternicire din partea astrelor să le realizăm. 

Venus și Jupiter vor avea o mișcare retrogradă începând cu mijlocul lui mai, ceea ce ar putea aduce anumite probleme în viața noastră sentimentală, dar și în ceea ce privește finanțele. Și Saturn va fi retrograd în Vărsător din 11 mai, ceea ce va aduce unele întârzieri în planurile noastre, fie legat de carieră, fie de vacanță. 

Berbec

Pentru tine, luna mai va fi bogată în succese și realizări, dar s-ar putea să apară unele întârzieri determinate de tranziția protectorului tău, Marte, prin Pești, dar și de retrogradarea lui Saturn din 11 mai. Vei avea mai mult timp să-ți analizezi greșelile și să faci planuri de viitor.

Comunicarea cu diferite persoane se va îmbunătăți, odată cu intrarea lui Mercur în Gemeni. Relațiile tale romantice pot fi fabuloase până pe 13 mai, când Venus intră în mișcare retrogradă și pot apărea conflicte în relația cu partenerul. Dar Marte în Pești reînvie romantismul și vă face să vă bucurați de clipe magice împreună.

Pe plan financiar, s-ar putea să apară unele probleme, mai ales în a doua jumătate a lunii, când Jupiter este retrograd. Va fi nevoie să faci împrumuturi sau să-ți găsești noi surse de venit.

Sănătatea ta este echilibrată, cu mici reactivări ale unor probleme cronice minore, precum alergii sau un ușor reumatism. Citește continuarea

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop mai horoscop berbec