MENIU

Horoscop de weekend 1-2 octombrie: Visele devin realitate pentru această zodie! Urmează o perioadă de AUR

Horoscop de weekend 1-2 octombrie / Foto: Profi Media

Horoscop de week-end. Ce vă rezervă astrele în zilele de 1 și 2 octombrie. 

BERBEC - Ține cont că nu vei obține rezultate dacă acționezi haotic și faci planuri mari – trebuie să fii cât mai orientat spre obiective și să muncești din greu.

TAUR – Fii dispus să faci compromisuri și să lucrezi în echipă - atât cu cei dragi acasă, cât și cu colegii tăi la serviciu.

GEMENI – Astăzi, termină cele mai importante sarcini înainte de prânz - mai târziu, în cursul zilei, probabil vei întâlni obstacole neașteptate și va trebui să depui eforturi mai mari.

RAC – Evită confruntarea cu persoanele cele mai apropiate, pentru că există riscul să-ți pierzi cumpătul. Este posibil ca atenția dumneavoastră să fie îndreptată către un obiectiv legat de realizarea creativă sau de copii.

LEU – Astăzi va fi o zi fructuoasă pentru tine, atâta timp cât ești sensibil și nu cedezi stărilor de spirit de moment și emoțiilor tale. Este posibil să vă gândiți la o achiziție, să cheltuiți bani pentru o renovare sau să luați o decizie care vă afectează finanțele.

FECIOARA – Unii dintre voi veți fi mai nervoși astăzi. Încercați să evitați conflictele de orice natură. 

BALANȚĂ – Tensiunea nervoasă va avea un efect negativ asupra ta, așa că fă-ți timp să te odihnești și să faci activități relaxante. Nu ”adăposti” sentimente rele - nu faci decât să te împovărezi.

SCORPION – Perioada este grozavă pentru a vă îndrepta spre un nou loc de muncă sau pentru a începe un nou proiect.

SĂGETĂTOR – Câteva dintre visele tale pot deveni realitate. Dacă plănuiești o investiție economică solidă, acum este momentul să o faci.

CAPRICORN – Vei avea parte de câteva zile pline în plan profesional. Încearcă să îți ordonezi prioritățile și concentrează-te pe lucrurile cele mai urgente.

VĂRSĂTOR – Ai șanse să cunoști persoane persoane noi și este posibil să se nască noi prietenii de succes și de durată. 

PEȘTI – Acest sfârșit de săptămână îl veți dedica complet familiei. De dragul lor, găseşti în tine resurse fantastice de energie.