MENIU

Horoscop chinezesc. Anul Iepurelui de Apă - luna în care toate zodiile vor avea numai de câștigat

Iepurele este un animal temător, așa că zodiile vor simți frica la fiecare pas, mai ales că vor avea parte de schimbări bruște, suișuri și coborâșuri dese, dar și probleme financiare. Doar cei puternici și care știu să își controleze emoțiile vor face față evenimentelor neașteptate. Nimic grav nu se va întâmpla, dar orice lucru nou poate da peste cap viața semnelor zodiacale.

Acest animal își recapătă curajul când simte că este în siguranță, nu? Asta înseamnă că și a doua parte a anului va fi mai bună, căci toată lumea se va obișnui cu neprevăzutul și se va agita mult mai puțin. Se poate spune că 2023 va avea dublă natură, fiind, pe de o parte, complex și dramatic, iar, pe de altă parte, simplu și constant.

Per total, 2023 va fi mai pașnic decât 2022, tocmai pentru că acest semn este asociat în mod tradițional cu familia, casa, stabilitatea, diplomația și armonia, scrie divahair.ro. Printre cele mai norocoase zodii ale anului se numără cele reprezentate de animale care se înțeleg bine cu iepurele: Capra, Câinele și Porcul. Pentru ele, norocul și fericirea vor veni în valuri, dar nu se poate spune același lucru și despre semnele zodiacale ce nu sunt în relații bune cu elementul anului: Cocoșul, Șobolanul, Tigrul.

Luna norocoasă din 2023 va fi martie, perioadă în care toată lumea va avea parte de prosperitate. Foarte tare, nu-i așa? Numerele care vor aduce noroc și bogăție sunt 5, 7 și 9, iar culorile care atrag bucuria și energiile pozitive sunt roșu, roz, albastru și verde. Dacă știi cum să folosești aceste elemente cheie în favoarea ta, nimic nu va merge prost.

Dar mai bine afli previziunile pentru zodia ta, astfel încât să știi cu exactitate ce ți se va întâmpla. Nu știi în ce semn zodiacal ești? În dreptul fiecăruia din lista de mai jos găsești anii în care s-a născut fiecare. De exemplu, dacă ai venit pe lume în 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 și 2011 ești Iepure, vedeta noului sezon. De asemenea, cei născuți în 2023 vor fi tot Iepuri.