MENIU

Horoscop aprilie. Portalul 04.04 va atrage zodiile într-un vârtej al neliniștii

Horoscop aprilie. Portalul 04.04 va atrage zodiile într-un vârtej al neliniștii

Luna aprilie va fi încărcată de evenimente astrologice, care se vor reflecta în viața zodiilor. Vor fi multe schimbări pe cer și în viața noastră, iar această cohortă de transformări debutează cu misteriosul portal 04.04. 

Numărul 4 este încărcat de energii practice, puse în slujba unor cauze, mai ales că în numerologie cifra 4 este considerată „cifra muncitorului”, a celui care organizează, construiește fundații, lucrează din greu și încearcă să aducă disciplină în acțiunile sale. 

Dar 4 este și cifra stabilității, iar în combinația dublă a portalului de pe 4 aprilie este de natură să tulbure fundația lucrurilor și să dea peste cap rațiunea lucrătorului. 

Iată de ce portalul de pe 04.04 va fi o încercare pentru zodii, care trebuie să apeleze la toate resursele lor interne pentru a restabili echilibrul și a se elibera de neliniște. Dar portalul de pe 4 aprilie este ambivalent: pe de o parte poate provoca destabilizare, pe de altă parte poate aduce mai multă concentrare pe relații și o capacitate mai mare de conectare la resursele proprii. 

Ce aduce portalul 04.04 pentru fiecare zodie:

Berbec

Încerci să-ți regăsești stabilitatea și bunăstarea sufletească, dar îți dai seama că este nevoie să-i simți și pe cei din jurul tău liniștiți. Duci muncă de lămurire cu persoanele dragi, fie pentru a le diminua unele temeri, fie pentru a le convinge să nu ia hotărâri absurde. Te încarci cu responsabilitățile altora, acasă, dar și la serviciu, ceea ce îți provocă un stres permanent și o stare de surmenaj. Ai atacuri de panică și stări de insomnie. Astrele îți recomandă să folosești influențele pozitive ale portalului 04.04, în loc să te concentrezi pe aspectele lui destabilizatoare. Citește continuarea.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop aprilie