MENIU

Horoscop 5 august: Totul se schimbă pentru o zodie de la noapte

Horoscop 5 august

Previziuni astrologice. Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de vineri, 5 august 2022. 

BERBEC – Partenerul de cuplu îți va oferi sprijinul emoțional de care ai nevoie, iar acest lucru îți dă o satisfacție imensă.

TAUR – Dacă o duci bine pe plan financiar, acum este momentul să te bucuri și să-ți cumperi lucrurile pe care le dorești de ceva timp.

GEMENI – Nu ezita să apelezi la o dietă pe bază de fructe și legume. Acest lucru te va ajuta să-i redai organismului echilibrul de care are nevoie. 

RAC – Trebuie să renunțați la unele obiceiuri care vă împiedică să evoluați. Este momentul să ieșiți din propria carapace și să vă asumați riscuri.

LEU – Acordă-ți timp să reflectezi asupra problemelor și contextului în care te afli. Ceea ce trebuie să se schimbe se va schimba inevitabil.

FECIOARA – Acceptarea de sine este cuvântul magic al zilei. Singurul lucru de care trebuie să ții cont este să ai încredere în propriile forțe.

BALANȚĂ – A venit timpul să lași grijile deoparte atunci când ajungi acasă. Ai mai multă grijă de tine. Ai nevoie de timp ca să-ți restabilești ordinea interioară.

SCORPION – Profită de vremea frumoasă de afară pentru a te relaxa în natură. Acest lucru te poate ajuta enorm să te regăsești.

SĂGETĂTOR – Nu strică să mergi în parc la alergat. Sportul, aerul curat și soarele te pot ajuta să-ți cureți sufletul și trupul de elementele care nu-ți fac bine.

CAPRICORN – Proiectele personale, ascultarea vocii interioare și menținerea echilibrului mental și fizic trebuie să fie principalele preocupări astăzi.

VĂRSĂTOR – Deja visezi cu ochii deschiși la zilele de weekend și îți amâni munca grea pe altă dată. Amânarea nu este chiar cea mai bună soluție, întrucât treaba se va aduna din ce în ce mai mult.

PEȘTI – Astăzi, alegi să te concentrezi pe rutina zilnică, pe treburile casnice, dar în același timp, ți-ai propus să finalizezi un proiect creativ. Încearcă să găsești un echilibru.