MENIU

Horoscop 29 iulie. O zodie începe ziua cu stângul. Spre seară, șanse de câștig

Previziuni astrologice. Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de vineri, 29 iulie 2022. 

BERBEC 

Profită de mai multe activități pentru a te relaxa așa cum trebuie. Pune-te pe primul loc și vei vedea că doar așa vei redescoperi energia de care ai nevoie zilnic.

TAUR 

Încearcă să te eliberezi de toată energia negativă pe care ai acumulat-o în ultimul timp. Găsește un echilibru și rezultatele nu vor întârzia să apară. 

GEMENI 

Debordezi de energie în prima parte a zilei, dar îți pierzi concentrarea spre final. Încearcă să te detașezi puțin de problemele cotidiene și să te relaxezi mai mult.

RAC 

Reușești să finalizezi multe dintre lucrurile pe care ți le-ai propus. E o zi potrivită pentru organizarea treburilor casnice. 

LEU 

Tânjești după libertate, vrei să călătorești și să te rupi puțin de realitate. Nu acționa din impuls. Acest tip de comportament te poate costa pe viitor. 

FECIOARĂ

Determinarea și curajul te definesc astăzi. Apelează la diplomație și temperează-te atunci când e cazul. Impulsivitatea ta nu e tolerată de toată lumea. 

BALANȚĂ 

Tragi tare să finalizezi toate sarcinile până la finalul zilei și totul îți iese fix așa cum ți-ai propus.

SCORPION 

Economiile tale sunt în creștere și asta nu poate decât să te încânte. Ești spontan/ă și îi surprinzi pe apropiați cu deciziile de moment pe care le iei. 

SĂGETĂTOR 

Ai muncit mult în ultima vreme și poate ar fi bine să te odihnești puțin. Nu ar strica să îți întărești sistemul imunitar. 

CAPRICORN 

Ești plin de energie și aduci zâmbetul pe buzele tuturor. Finalul de săptămână te găsește energic și cu mult chef de viață.

VĂRSĂTOR 

Dacă ești implicat într-o relație amoroasă care scârțâie, acum e un moment bun să hotărăști dacă merită să investești sentimente sau totul este doar o pierdere de timp. 

PEȘTI 

Ești mai hotărât/ă ca oricând să îți schimbi stilul de viață. Puțin sport și o disciplină alimentară sunt alternativele pe care le iei în considerare. 

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop 29 iulie horoscop zilnic