MENIU

Horoscop 26 martie. Zodiile lovite de noroc! Au cea mai productivă zi din an

Horoscop 26 martie

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 26 martie 2022. 

Berbec

Ești gata să te implici în ceva cu totul nou. Dacă este vorba despre afaceri, cântărește cu atenție fiecare mișcare.

Taur

Pe plan financiar, norocul începe să-ți zâmbească. Poți câștiga o sumă frumoasă dacă te-ai decis să începi o nouă colaborare.

Gemeni 

Ai ocazia să faci o schimbare în bine, așa că nu rata momentul! Trebuie să ai grijă la toate detaliile. În caz contrar, vei abandona proiectele noi.

Rac

Astăzi vei fi foarte sociabil. Participi la toate discuțiile din jur, iar după-amiază ai planificat o întâlnire importantă.

Leu

O poveste auzită de la un cunoscut te impresionează până la lacrimi, așa că iei o decizie care poate să îți schimbe radical viața.

Fecioară

Reușești să treci peste o chestiune care te-a ținut mult timp în loc. Ești foarte mândru de progresul făcut și îți schimbi radical atitudinea. 

Balanță

Rezolvi niște chestiuni care îți dau bătăi de cap de ceva vreme. Ești pus pe fapte mari și o să termini o mulțime de treburi într-o singură zi.

Scorpion

Vei avea o surpriză plăcută din partea unei persoane pe care o credeai rivală. Situația nesperată îți readuce zâmbetul pe buze.

Săgetător

Proiectele pe care le-ai început îți cam dau bătăi de cap. Partenerii de afaceri dau dovadă de neseriozitate.

Capricorn

Ești plimbat cu zăhărelul cam mult, în ultima vreme. Simți că nu se întâmplă nimic notabil și pui piciorul în prag. 

Vărsător

Generozitatea de care dai dovadă astăzi o să aibă urmări abia peste ceva timp. Îți face plăcere să îi mulțumești pe ceilalți.

Pești

Încearcă să lucrezi în liniște. Nu căuta recompense sau laude, chiar dacă ai făcut ceva extraordinar. Toate la timpul lor.