MENIU

Horoscop 24 septembrie. O zi plină de emoții. Zodia care are parte de surprize la tot pasul

Horoscop 24 septembrie. O zi plină de emoții. Zodia care are parte de surprize la tot pasul

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de joi, 24 septembrie 2020.

Berbec 

Nu-ți mai găsești locul. Poate chiar energia ta în exces e principalul inamic al planurilor tale, pentru că nu o investeşti în cele mai profitabile direcţii. 

Taur

Eşti stimulat de o ambiţie nouă care te va ajuta să-ţi atingi mai uşor scopul, chiar dacă unii spun că e aproape imposibil. 

Gemeni

Eşti ţinut pe loc de atitudinea pesimistă a celor care îţi ţin companie. Mai bine ieși din astfel de medii, nu ai nimic de câștigat.

Rac

O persoană dragă te-a rănit profund, cu ceva timp în urmă, dar, dintr-o mărinimie pe care nici tu nu o înţelegi prea bine, te arăţi dispus să-o ierți. 

Leu

Ai nevoie de cineva care să te ghideze pe un drum total diferit față de cel pe care te afli. Nu refuza mâna care ți se întinde.

Fecioară

Optimismul combinat cu entuziasmul şi încrederea maximă în reuşita planului tău te vor împinge de la spate. O zi a succesului!

Balanță

Îți pui mintea la contribuție și rezolvi ceva pentru un prieten. Îți va fi recunoscător și te poți aștepta la o surpriză din partea sa.

Scorpion

Ai foarte multă energie, iar cineva drag știe și cum să o consumi, așa că-ți propune o adevărată aventură. 

Săgetător

Ești foarte calm, spre surprinderea celor din jur. Ai un motiv ascuns pe care nu vrei să-l dezvălui până la momentul potrivit.

Capricorn

Primeşti tot felul de semne ca o garanţie că visul cel mare va deveni curând realitate, dar eşti conştient că nimic nu ţi se oferă pe tavă, peste noapte.

Vărsător

Ai în plan o petrecere sau o ieșire în oraș cu prietenii. Te enervezi puțin că nu vă sincronizați, dar până la urmă o să te distrezi.

Pești 

Se anunță o zi plină de emoții. Te regăsești cu persoane pe care le știi de ani de zile. Îți vin în minte multe amintiri.