MENIU

Horoscop 23 august. Zodia care ajunge la capătul puterilor. Epuizarea începe să-și spună cuvântul

Horoscop 23 august / Foto: Profi Media

Previziuni astrologice. Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de marți, 23 august 2022. 

BERBEC 

Ai grijă de oamenii care încearcă să te manipuleze. Ei vor profita de tine atât timp cât ești dispus/ă să îi lași. Stabilește limite clare și fi mai ferm/ă în a spune cuvântul „nu”.

TAUR 

Veți avea ocazia să vă creșteți veniturile făcând ceva ce vă place. Cu toate acestea, pentru a face acest lucru, va trebui să urmați un plan strict în viața de zi cu zi și să nu vă lăsați distrași de acțiuni secundare. 

GEMENI 

Nu începeți noi obiceiuri chiar acum deoarece nu sunteți sigur dacă vor fi bune pentru sănătatea dumneavoastră. Asigurați-vă că vă faceți timp pentru a fi singur și reflectați la felul în care vă simțiți. 

RAC 

Veți avea parte de noi provocări la locul de muncă, dar le veți înfrunta bine și cu succes. Adoptați o atitudine pozitivă cu ceilalți și vă veți descurca minunat. 

LEU 

Dacă o situație sau o persoană vă afectează starea de spirit într-un mod nou, analizați cu atenție acele emoții. Această perioadă vă va încuraja să gândiți pozitiv atât profesional, cât și personal.

FECIOARĂ

Dacă tu și un membru al familiei aveți dezacorduri cu privire la modul în care banii sunt câștigați și cheltuiți, este mai bine să nu intrați în conflicte, ci să încercați să adoptați o altă perspectivă asupra abordărilor financiare. 

BALANȚĂ 

Astăzi ai tendința să dramatizezi și să îți asumi rolul de victimă fără un motiv foarte clar pentru asta. Este posibil să ai nevoie de atenție și prin comportamentul tău să cauți exact asta.

SCORPION 

Va trebui să faci o schimbare de durată în viața ta. Ești gata să sacrifici lucruri care sunt cu adevărat valoroase pentru tine pentru a trece la o nouă etapă și a lăsa în trecut emoțiile care te-au reținut. 

SĂGETĂTOR 

Este posibil să găsiți o nouă sursă de venit și de finanțare a proiectului vostru de muncă. Dacă vă gândiți la o afacere imobiliară, acum este momentul să faceți pasul cel mare. 

CAPRICORN 

Veți fi foarte distrași astăzi de la activitățile simple, deoarece gândurile vă poartă într-un loc complet diferit de cel în care vă aflați fizic. 

VĂRSĂTOR 

Tensiunea profesională vă provoacă stres, încercați să o luați mai ușor. Este important să vă odihniți mai mult pentru că puteți ajunge la epuizare și sănătatea va avea de suferit. 

PEȘTI 

Astăzi este o zi grozavă pentru a vă dedica copiilor și familiei dumneavoastră. Dacă aveți angajamente de muncă, terminați-le la timp și apoi încercați să vă distrați împreună. 

 

 

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop 23 august