MENIU

Horoscop 21 decembrie. Graba strică treaba. Zodia care distruge într-o zi agoniseala de o viață

Horoscop 21 decembrie

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de marți, 21 decembrie 2021. 

Berbec

După câteva zile de agitație, vreți doar să vă odihniți și să vă răsfățați cu ceva special alături de familie. Veți avea parte de momente speciale.

Taur

Ziua se anunță a fi una interesantă din punct de vedere social. Oameni importanți vor apărea la momentul portivit.

Gemeni

O zi plină de emoții. Urmează să primiți un răspuns la o solicitare făcută în urmă cu ceva timp, dar veștile vor fi mai bune decât va așteptați.

Rac

Încheiați niște colaborări cu persoane aflate în alt oraș și poate chiar în altă țară. Trebuie să fiți foarte atenți și să nu ratați niciun telefon.

Leu

Faceți bilanțul resurselor financiare și ajungeți la concluzia că trebuie să cheltuiți mai puțin, pentru că se anunță câteva evenimente costisitoare.

Fecioară

Urmează o perioadă excepțională în plan sentimental. Partenerul de viață vă dă o veste deosebită, care vă face să vă schimbați planurile.

Balanță

Acordați mai multă atenție acțiunilor care pot afecta viitorul vostru pe termen lung. Graba strică treaba.

Scorpion

Nu vă lăsați doborâți de nimic și oricât de multe uși vi s-ar închide, tot găsiți o portiță pe care să intrați.

Săgetător

Primiți o recompensă pentru eforturile depuse în ultimul timp. Considerați că era nevoie de așa ceva. Vă dă forță să continuați în același ritm.

Capricorn

O zi perfectă pentru a petrece mai mult timp cu partenerul. Ați stabilit să faceți în așa fel încât să vă rezervați câteva ore doar pentru voi.

Vărsător

Dacă ar fi să alegeți între o zi bună la serviciu și câteva în care să stați să vă relaxați, o luați pe a doua fără să stați pe gânduri. 

Pești

Aveți foarte multe lucruri pe ordinea de zi, așa că nu vă gândiți că puteți să plecați mai devreme de la birou. Vă pregătiți de un eveniment important.