MENIU

Horoscop 20 decembrie. Probleme în cuplu pentru două zodii. Șansele de împăcare sunt minime

Previziuni astrologice. Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de marți, 20 decembrie 2022. 

BERBEC

Asigură-te că încerci ceva nou săptămâna aceasta. Nu riști nimic, doar o schimbare pozitivă care va avea un efect bun asupra tuturor domeniilor în care te aștepți la dezvoltare.

TAUR

Farmecul tău îți va deschide uși și vei intra cu ușurință sub pielea oamenilor. Ai puteri mari de convingere și iubire, iar controlul este în mâinile tale. 

GEMENI

Nu conta pe niciun ajutor și sprijin din partea celorlalți, chiar și din partea acelor asociați în care ai încredere oarbă. 

RAC

Puteți întâmpina obstacole în planurile emoționale în această săptămână, ceea ce vă provocă tensiune și posibile dezacorduri cu partenerul/a.

LEU

Ai obiceiul de a te epuiza fără să observi – organizează-te în așa fel încât să economisești energie, iar dacă depui mult efort, atunci trebuie să te odihnești și să te relaxezi la fel de mult.

FECIOARĂ

Aceasta este o zi în care vei experimenta o dezvoltare personală serioasă. Poți fi întotdeauna o versiune mai bună a ta.

BALANȚĂ

Vă doriți o relație mai romantică și veți încerca să reîmprospătați relația. Cu toate acestea, unii dintre dvs. se pot confrunta cu proasta dispoziție a partenerului.

SCORPION

Nu începeți astăzi nicio afacere nouă legată de bani sau afaceri. Miza este acum incertă și nu știi niciodată cum se va termina totul.

SĂGETĂTOR

Este posibil să auziți câteva lucruri neplăcute în această zi. Poate că va fi o doză de adevăr în ele. Țineți cont de ele, dar nu fiți triști.

CAPRICORN

În această zi, stăpânește-ți furia. S-ar putea să vă înșelați cu privire la un punct de vedere important.

VĂRSĂTOR

Ai o sarcină importantă în față, care nu este obligatorie, dar finalizarea ei îți va oferi un mare avantaj în domeniul în care vrei să te dezvolți.

PEȘTI

Evitați cu orice preț gestionarea financiară greșită în această zi. Aceasta nu este cea mai bună zi pentru a investi.