MENIU

Horoscop 2 august: Luna nouă a intrat în Leu! O zodie va avea lumea la picioare

Zodia care va avea lumea la picioare

Previziuni astrologice. Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de marți, 2 august 2022. 

BERBEC – Ai impresia că nu ai suficient timp pentru a pune în practică toate ideile. Ia o pauză și privește lucrurile cu calm.

TAUR – Anumite obiective și dorințe pe care nu ai reușit să le îndeplinești până acum vor începe să se materializeze.

GEMENI – Relaxează-te și încearcă să te bucuri de momentele petrecute alături de cei dragi. S-ar putea să descoperi că este tot ce ai nevoie în acest moment. 

RAC – Dacă încerci să satisfaci dorințele tuturor, le vei sacrifica pe ale tale. Încearcă să te gândești mai mult la tine și la grija pe care ar trebui să ți-o acorzi.

LEU – O veste bună care s-a lăsat așteptată de ceva vreme vă va face ziua minunată. Bucurați-vă de fiecare clipă și lăsați grijile deoparte.

FECIOARA – Încearcați să evitați criticile și stabiliți limite clare atunci când vine vorba de reproșurile care vi se aduc.

BALANȚĂ – Te simți obosit/ă încă de la primele ore ale zilei. Stabilește-ți prioritățile și nu uita - nu trebuie să faci totul într-o singură zi. 

SCORPION – Atenție mare la detalii astăzi. Analizați în profunzime opțiunile și nu vă grăbiți în luarea deciziilor.

SĂGETĂTOR – Chiar dacă unele realizări par imposibile în acest moment, creează un plan care să le facă posibile în curând și nu renunța.

CAPRICORN – Este timpul perfect să termini acele lucruri pe care le-ai început de ceva vreme și de care nu te-ai mai ocupat.

VĂRSĂTOR – Lipsa de energie și nevoia de odihnă sunt perfect normale, așa că nu forța lucrurile.

PEȘTI – Vă confruntați cu ceva probleme în cuplu. Încercați să găsiți un echilibru, pentru ca relația să poată funcționa.