MENIU

Horoscop 2 aprilie. Povară imensă pentru o zodie. Săraca, nu știe ce o așteaptă!

Horoscop 2 aprilie

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de vineri, 2 aprilie 2021.

Berbec

Chiar dacă ai impresia, pe moment, că ai ajuns în fața unei uși închise, nu te pripi să extragi concluzii negative. Uneori chiar și piedicile au rostul lor.

Taur

O idee fulgerătoare a unui coleg te lasă fără replică. Din orice direcție se poate ivi azi o surpriză care nu-ți dă timp de gândire sau de reacție.

Gemeni

Ai tot încercat să obții venituri de la alții prin metode nu prea corecte. Este cazul să devii mai serios din acest punct de vedere. 

Rac

Ești pregătit să preiei obligații pe care oricum le duci în spate cu maturitate. De data aceasta, simți o povară și mai mare.

Leu

Nu ai motive de îngrijorare, totul evoluează într-o direcție pozitivă, dar ți-ai cam pierdut încrederea în propriile tale forțe.

Fecioară

Atașamentele față de membrii familiei nu ți-au adus tot timpul mulțumiri, dar tu tot insiști să fii diplomat cu ei. 

Balanță

Ai păstrat în viața ta multe lucruri și diverși oameni care ți-au făcut mult rău, dar de care nu vrei să de detașezi. Ar fi cazul s-o faci.

Scorpion

Nu suporți să-i vezi pe alții că obțin ceva fără să merite sau că sunt apreciați pentru munca altora, mai ales că tu cunoști adevărul.

Săgetător

Nu ai chef de nimic obositor, de aceea refuzi orice invitație de a participa la o activitate solicitantă.

Capricorn 

Cântărește cu sinceritate resursele de care dispui în fața unei noi provocări ce ți se deschide. Fii corect în aprecieri, nu supraestima!

Vărsător

Orice problemă care te frământă are întotdeauna rezolvare, deci nu te împovăra singur cu griji inutile. Stresul nu te ajută la nimic.

Pești 

Cheltuielile exagerate făcute pentru a te lăuda nu ți-au adus nimic pozitiv, deci e cazul să nu mai arunci cu banii în stânga și dreapta.