MENIU

Horoscop 16 februarie 2023. Zodia Berbec are parte de o surpriză, iar zodia Leu se răsfață

Astre

Horoscop 16 februarie 2023. Află cum te va influența pe plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru această zi. Surpriză mare pentru aceste zodii! 

Îți arată acum ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor. Urmează o perioadă intensă pentru toți cei 12 nativi. Ce îți rezervă astrele, în funcție de semnul zodiacal.

Berbec – Ziua de astazi iti va fi marcata de cateva evenimente neasteptate. Putem vorbi de o supriza din partea persoanei iubite sau despre o excursie neplanificata. Desi ai tendinta sa nu te arunci din prima intr-o aventura, ai face bine sa accepti provocarea. Ai nevoie de o escapade de la cotidian.

Taur – Te simti incoltita si parca nu stii ce sa mai faci astazi ca sa scapi de acest sentiment. Pune-ti ordine in ganduri si analizeaza minutios fiecare situatie pentru a putea scapa de stresul care parca iti mananca din energie. Incearca sa ceri si un pic de ajutor. Nu tine tot greul doar in spatele tau.

Gemeni – Iti aduci aminte de cat de bine era atunci cand erai doar un copil si grija cea mai mare pe care o aveai e sa nu intarzii mai mult de ora 10 seara acasa. Ar fi bine sa iti suni parintii si sa mai vorbesti cu ei. Pe seara incearca sa te relaxezi cu o baie calda si serialul tau preferat.

Rac – Incepi ziua promitator cu vesti bune chiar de la prima ora. Fie ca vorbim de finalizarea cu brio a unui proiect sau de imbunatatirea starii de sanatate a unui membru de familie, ziua de astazi se va dovedi a fi excelenta. Profita de energia pe care ai acumulat-o si iesi la o plimbare pe seara.

Leu – Esti hotarata sa faci o schimbare, iar astazi este ziua perfecta pentru acest lucru. Poti sa-ti faci un abonament la o sala sau o programare la un coafor pentru o schimbare de look. Poate chiar te hotarasti sa dai o fuga pentru o sesiune rapida de shopping sa-ti imbogatesti garderoba pentru nou sezon.

Fecioara – Te confrunti cu cateva probleme de sanatate si tinzi sa le ignori pentru ca nu ti se pare nimic important, insa ai face bine sa treci pe la medic. Vei evita complicatii pe viitor si vei afla ce trebuie sa faci pentru a scapa de durerile care te chinuie temporar.

Zodia Leu se rasfata

Balanta – Este ziua in care te simti pregatita sa-ti suprinzi persoana speciala din viata ta si vei organiza probabil o petrecere supriza sau o excursie neasteptata ce-ti va lasa partenerul cu gura cascata. Te simti plina de voie buna si de energie, iar asta nu poate decat sa iti completeze frumusetea.

Sagetator – Apar in programul tau cateva schimbari pe care nu ti le doresti, insa va trebui sa te prezinti la noile programari. Ia-ti inima-n dinti si du-te acolo unde este nevoie de tine, intrucat s-ar putea sa beneficiezi de pe urma efortului pe care-l depui astazi.

Scorpion – Te-ai trezit cu chef de joaca si nu ai niciun chef de lucruri serioase astazi. Iti doresti o provocare noua si iti cauti ceva nou de facut. Ai putea chiar sa dezvolti o noua pasiune astazi pentru un domeniu in care nu credeai niciodata ca intri. Mergi pe instictul tau!

Capricorn – Ziua de astazi pare a fi o confuzie totala pentru tine si chiar nu iti doresti sa iti parasesti domiciliul, insa responsabilitatile pe care le ai te tin departe de confortul de acasa. Nu te intrista pentru ca s-ar putea sa ajungi sa faci ceva care sa-ti placa in final.

Varsator – Nimic nu iti face ziua mai frumoasa ca imaginea persoanei iubite care se afla langa tine si frumusetea relatiei voastre. Te bucuri de acest aspect foarte mult si-ti insenineaza ziua, chiar daca te lovesti de cateva piedici la birou. Nu mai apleca urechea la barfe si vei avea o zi excelenta pana la capat!

Pesti – Chiar daca se pare ca va fi o zi anevoioasa, nu renunta la a-ti arata calitatile de lider si implica-te activ in problemele care ti se arunca pe tava astazi. Daca vei reusi sa pui totul la punct, vei vedea cum te vei apropia cu pasi rapizi de promovarea aceea atat de mult dorita.

Sursă text: Lyla.ro

Mai multe articole despre:
horoscop astre zodii horoscop 16 februarie astrologie