MENIU

Horoscop 15 iulie. Zodia care trage lozul câștigător. Începe să simtă puterea banilor

Previziuni astrologice. Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de vineri, 15 iulie 2022. 

BERBEC 

Azi te simți foarte bine din punct de vedere al sănătății. Corpul tău se află în formă maximă și trebuie să profiți de acest lucru. Ai grijă ce faci ca să nu pierzi această stare.

TAUR 

Azi ai parte de o zi excelentă. Ai ocazia să te vezi cu mulți oameni, să întâlnești oameni noi, ceea ce este benefic pentru tine și pentru viața ta.

GEMENI 

Ai multe probleme de rezolvat din trecut și nu ai avut timp de ele. Revin-o asupra lor și pune-le cap la cap. Nu le lăsa așa pentru că ele nu se vor rezolva de la sine.

RAC 

Vei primi sfaturi și recomandări valoroase pentru a le aplica la locul de muncă. Fii prudent/ă cu banii și nu te baza prea mult pe câștiguri nesperate. 

LEU 

Azi vei avea parte de un proces important de transformare. Acest lucru îți va aduce bucuria pe care o așteptai de ceva timp.

FECIOARĂ

Vei avea multe lucruri de rezolvat. Agenda ta este destul de încărcată, iar proiectele importante nu mai pot fi amânate.

BALANȚĂ 

Trebuie să încerci să lași în spate trecutul și să-ți deschizi sufletul pentru a cunoaște persoane noi. Nu te lăsa consumat/ă de sentimentele negative.

SCORPION 

Reușitele sunt mai aproape decât poți crede, iar munca ta se apropie de sfârșit. Tot ce trebuie să faci acum este să te bucuri de rezultatele pe care le vei obține.

SĂGETĂTOR 

Câteva cheltuieli neprevăzute s-ar putea să-ți solicite o sumă importantă de bani. Chiar dacă trebuie să apelezi la rezerve, astrele spun că le vei putea reface destul de rapid.

CAPRICORN 

Încearcă să stai departe de cheltuielile impulsive și stabilește-ți clar lucrurile de care ai cu adevărat nevoie. Nu este un moment oportun pentru a face investiții.

VĂRSĂTOR 

Azi vei cunoaște pe cineva care te va ajuta să deslușești misterele unei probleme care îți dă bătăi de cap de ceva timp. Totul se rezolvă de la sine uneori.

PEȘTI 

Se anunță o zi minunată pe plan profesional. Vei avea parte de aprecierea șefilor iar acest lucru poate atrage și mărirea salarială pe care ți-o dorești.