MENIU

Horoscop 12 octombrie. Zodia care risipește agoniseala de-o viață. Banii îi scapă printre degete

Previziuni astrologice. Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 12 octombrie 2022. 

BERBEC

Astăzi vei fi distras/ă și îți va fi greu să termini ceea ce ai început. Încearcă însă să îți îndeplinești angajamentele, pentru că altfel vei atrage nemulțumirea oamenilor cu care lucrezi.

TAUR

Informațiile pe care le vei primi azi vor fi corecte, iar intuiția ta va fi puternică și te va conduce în direcția dorită.

GEMENI 

Fiți mai atenți la finanțele personale - fiți mai practici și gândiți-vă înainte de a face ceva.

RAC 

Odihnește-te mai mult, nu ești o mașinărie. Nu-i lăsa pe ceilalți să-ți afecteze prea mult starea de spirit, îți provoacă stres.

LEU 

Dacă aveți propria afacere, este posibil să stabiliți un parteneriat de succes astăzi sau să achiziționați o proprietate.

FECIOARĂ

Capacitatea de a comunica și de a te promova îți va aduce bani și succes. Căutați colaboratorii potriviți și faceți echipă cu aceștia. 

BALANȚĂ 

Când vine vorba de relațiile cu persoanele dragi este bine să fii sincer cu ei, dar sunt șanse să nu alegi cuvintele potrivite - încearcă să nu-ți pierzi bunul simț.

SCORPION 

Ziua vă va fi foarte favorabilă din punct de vedere financiar - puteți achiziționa ceva, puteți primi bani sau puteți semna un contract profitabil. 

SĂGETĂTOR 

Te afli într-o perioadă foarte bună, când totul merge de la sine. Situația financiară este destul de bună și așa va rămâne și în perioada următoare.

CAPRICORN 

Veți avea o mare șansă de a realiza ceea ce vă doriți astăzi. Acționați blând și diplomatic. 

VĂRSĂTOR 

Ai mai multă grijă de tine - vei avea nevoie. Dacă te simți obosit/ă, roagă-i pe cei dragi să te ajute.

PEȘTI 

Ziua este favorabilă pentru finanțele dvs., dar există un anumit risc de a cheltui în exces și de a cumpăra lucruri pe care ulterior le veți regreta.