MENIU

Halucinant! „În caz de răpire, nu vă opuneți!” Sfatul de la recepția unui hotel din Rusia

Când ajungi la câte un hotel cu mai puțin de patru-cinci stele, poți avea tot felul de surprize. De la condițiile de igienă, până la „oroarea” de a nu avea acces gratuit la wi-fi, există o mulțime de variante care îți pot strica vacanța. Dar ce a pățit acest turist britanic într-un hotel din Rusia întrece orice închipuire.

Matt, unul dintre cei 238 de susținători al echipei Manchester United cazați la un hotel din Rostov, Rusia, unde echipa favorită a avut un meci acum câteva zile, a postat pe contul de Twitter fotografia unui pliant al hotelului. Doar că pe pliant, pe lângă câteva greșeli în limba engleză, erau instrucțiuni despre ce să faci în cazul în care ești răpit de teroriși, alături de un număr al FSS, Serviciul Rus de Securitate.

Pliantul avertizează oaspeții că aceștia nu ar trebui să se opună, în cazul în care se află în pericolul de a fi răpiți. Turiștii sunt sfătuiți să respecte orice cerinț ale răpitorilore, să fie atenți la ce activitate se întâmplă în jurul lor și să rețină figurile și detaliile din jur: sunete, peisaje etc.

CU toate acestea, protagonistul a adăugat că, cel puțin în aparență, oamenii din jur sunt foarte amabili și nu s-a înregistrat nimic în neregulă, dar oficialii sfătuiesc turiștii care viziteză Rusia să fie vigilenți deoarece rata infracțiunilor, furturilor și amenințărilor teroriste este ridicată.

Mai multe articole despre:
Rusia rapire Manchester United hotel Rostoc