MENIU

Gabriela Cristea, săgeți către Bianca Drăgușanu

<p>Gabriela Cristea, săgeți către Bianca Drăgușanu</p>

Gabriela Cristea a părăsit postul Kanal D în toamna anului trecut când a rămas însărcinată, iar locul ei a fost luat de Bianca Drăgușanu. Deși inițial, blonda ar fi trebuit să prezinte emisiunea doar o scurtă perioadă, se pare că a rămas în continuare gazda emisiunii Te vreau lângă mine.

Gabriela Cristea s-a decis să revină mai devreme din concediul de maternitate și surpriză a fost nevoită să-și găsească alt loc de muncă. Acum, ea va prezenta o emisiune la Antena Stars. Gabriela a declarat pentru presa mondenă că:

”Mă simt pregatită 100% să revin pe piața media și colaborarea pe care am inițiat-o acum mi se pare una oportună. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase și constructive pentru telespectatori. Cred că a venit momentul să am din nou un cuvânt de spus.

Sunt foarte fericită, liniștită și pregătită să o iau de la capăt. Am suportul soțului meu, ceea ce este foarte important pentru mine în acest moment. Așadar, am multă energie și toate avantajele pentru a face performanță cu noua emisiune, nimic nu mă oprește”, spune Gabriela Cristea.