MENIU

Ford Focus ST: Cum arată noul Ford Focus ST

Ford Focus ST facelift se distinge prin noile bare de protecţie, noua capotă şi farurile mai subţiri. Maşina este de asemenea echipată cu faruri de ceaţă restilizate şi noi jante din aliaj cu dimensiunea de 18 inch, scrie informatiiauto.ro.

Ford a dezvăluit noul Focus ST pentr 2015, înaintea debutului oficial programat pentru Festivalul Vitezei de la Goodwood, Marea Britanie.

Noul Ford Focus ST cu facelift se distinge imediast prin noile bare de protecţie, noua capotă şi farurile mai subţiri. Maşina este de asemenea echipată cu faruri de ceaţă restilizate şi noi jante din aliaj cu dimensiunea de 18 inch.

Cabina noului Ford Focus ST se remarcă prin câteva modificări: volan plat în partea inferioară, consola centrală reproiectată şi controale îmbunăţite pentru climatizare. Noul Focus ST are şi o nouă consolă centrală, cu porturi multimedia, inclusiv un încărcător USB.

Sub capotă, noul Ford Focus ST poate fi echipat cu două motorizări, pe benzină şi, în premieră, pe motorină. Unitatea 2.0 litri EcoBoost pe benzină, cu patru cilindri, produce 250 CP şi 360 Nm, ceea ce permite modelului hatchback să accelereze de la 0-100 km/h în 6,5 secunde şi să ajungă la o viteză maximă de 247 km/h. Graţie sistemului auto stop-start, modelul are un consum mediu de 6,8 litri/100 km, echivalentul unor emisii de 158 g/km de CO2.

Mai multe articole despre:
nou Ford Focus ST