MENIU

FINALA ROMÂNII AU TALENT. Câștigătorul marelui premiu la ROMÂNII AU TALENT, sezonul 4

<p>ROMANII AU TALENT</p>

FINALA ROMÂNII AU TALENT. În marea FINALA DE LA ROMÂNII AU TALENT s-au întrecut 15 concurenți pentru a câștiga marele premiu de 120.000 de euro. MARELE PREMIU ROMÂNII AU TALENT a fost câștigat de BRIO SONORES. Locul 2 a fost câștigat Leon Magdan, iar locul 3 a fost câștigat de Andrei Cerbu.   

FINALA ROMÂNII AU TALENT. Marele titlu al show-ului ROMÂNII AU TALENTa fost câştigat, până acum, de trei români talentaţi. În prima ediţie a show-ului, în 2011, Adrian Ţuţu i-a emoţionat cel mai mult pe români cu versurile sale. În 2012, Cristian Gog a uimit publicul şi a plecat acasă cu 120.000 de euro, iar în 2013 Bruno Iacobeţ şi câinii săi au câştigat marele premiu. 

Spectacolul a fost deschis de Los Hermanos Dinamita, care au oferit un show exploziv, plin de culoare.

În continuare, Alexandra Siverenco – păuşa vie de la "Românii au talent" a încântat juriul cu un dans graţios, determinând-o pe Andra să exclame: "Mi-aş dori să am o fetiţă ca ea!".

Raul Gheba a făcut senzaţie pe scenă când a apărut îmbrăcat în Conchita Wurst! "Dacă a mers la Eurovision, poate merge şi la Românii au talent! Am venit cu uniforma de învingator! Eu nu sunt femeia cu barbă, sunt barbatul cu rochie!", a glumit Gheba.

Premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, a fost câştigat de Cătălin Mihalache, În urma voturior telespectatorilor.

A urmat Emy Dragoi care a oferit un moment de virtuozitate la Românii au talent.

Octavian Stoica a impresionat juriul cu un număr spectaculos de dans la bară, pe care l-a executat spre final legat la ochi! "Mi-au sclipit ochii tot timpul! Eşti în formă maximă, mă bucur că ai trecut peste accidentare", i-a spus Andra.

Cvintetul Anatoly s-a remarcat prin calitatea impecabila a momentului ales, dar şi prin simţul umorului.

Leon Magdan a oferit un moment superb cu a sa "Legend a teatrului de umbre": "Umbrele cele mai adânci şi luminile cele mai strălucitoare sunt cele din sufletul nostru".

Alin Beca şi Cătălina Tâmpău au oferit publicului, în ciuda tinereţii lor, un dans plin de graţie şi sensibilitate, dar profesionist, în acelaşi timp.

Numărul Claudiei Stroe i-a ridicat în picioare pe Andra şi Andi Moisescu: "Wow, nu ştiam că se poate face aşa ceva!". Pentru câteva minute, juriul şi publicul de la "Românii au talent" şi-au adus aminte de copilărie! A urmat Sabin Cojocaru ce a demonstrate că, deşi are numai 14 ani, este un dansator desăvârşit.

"Eşti unul dintre numerele mele preferate", l-a lăudat Andi Moisescu pe Andrei Cerbu care a reuşit să convingă că poate fi fără probleme un star rock.

O impresie deosebită a produs şi prestaţia lui Ştefan Popescu - Fane Mississippi Delta Blues – one man show.

O interpretare superbă a fost şi aceea a "zeilor cu planeta Venus la picioare", Brio Sonores, în timp ce Trupa Workout a făcut o demonstraţie de forţă, pasiune şi talent.

In finalul actului sau s-a remarcat cu un singur lucru. A ingenunchiat si le-a cerut in casatorie pe Andreea Esca si pe Iulia Vantur, scrie wowbiz.ro.

FINALA ROMÂNII AU TALENT. Andra și-a făcut apariția îmbrăcată într-o rochie albă, lungă, ca de prințesă, cu un decolteu generos și despicată pe picior.

Show-ul ROMÂNII AU TALENT va oferi şi în această seară momente memorabile de divertisment. Finala ROMÂNII AU TALENTva reuni o varietate de talente care i-au cucerit pe cei trei juraţi, dar şi pe românii din faţa televizoarelor: muzică, dans, desen, dar şi teatru de umbre, arta baloanelor de săpun sau stand-up comedy.

Vocile Brio Sonores vor încerca să seducă din nou doamnele de toate vârstele, Cvintetul Anatoly va uimi publicul cu trilurile lor, iar Los Hermanos Dinamita vor umple de ene rgie sala. Emy Drăgoi are întotdeauna acordeonul pregătit, „Băiatul cu chitara”, Andrei Cerbu, este hotărât să-şi demonstreze talentul, iar şoferul de basculă Ştefan Popescu (Fane Mississippi Delta Blues) îi va distra din nou pe telespectatori.

Dansul îşi are şi el locul asigurat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT. Adolescentul care a învăţat singur să danseze freestyle, Sabin Cojocaru, şi mica balerină Alexandra Siverenko vor să demonstreze că talentul nu are vârstă. Alin Beca şi Cătăna Ţâmpău au pregătit un număr de dans impecabil, trupa Workout vor să arate că pot face spectacol din orice, iar „Zburătorul” Octavian Stoica va readuce spectacolul la bară. Românii îi vor putea revedea pe „profesorul de joacă” Leon Magdan şi pe desenatorul Cătălin Mihalache, îşi vor aduce aminte de copilărie cu ajutorul baloanelor de săpun ale Claudiei Stroe şi vor râde până la lacrimi datorită comedianului Raul Gheba.

Tot în această seară, în premieră, va fi acordat un premiu de 10.000 de euro pentru cel mai original talent. După ce a demonstrat că poate desena şi cu mâinile, şi cu picioarele, Cătălin Mihalache luptă pe două fronturi în finală, concurând şi pentru premiul de originalitate. „Acrobatul din balon”, Ricardo Massida, va readuce divertismentul italian în faţa publicului român, în timp ce trupa Qui peut va inventa o nouă poveste doar cu ajutorul costumelor şi al luminilor. Paharele vor prinde din nou glas sub mâinile fermecate ale lui Florinel Lăutaru, iar Biba Struja, unul dintre cei mai puternici conductori electrici umani din lume, va asigura un show electrizant.

Spectacolul ROMÂNII AU TALENT din finală va fi completat de surprizele pregătite de Smiley şi Andra. Prezentatorul va cânta cea mai nouă piesă a sa, Nemuritorii, în timp ce Andra va interpreta live o piesă internaţională îndrăgită. Baletul lui Edi Stancu se antrenează pentru un moment special, iar magia se întoarce pe scena de la Românii au talent. Câştigătorul celei de-a doua ediţii a show-ului, Cristian Gog, va uimi din nou publicul cu un număr de mentalism nemaivăzut.

Marele titlu al show-ului a fost câştigat, până acum, de trei români talentaţi. În prima ediţie a show-ului, în 2011, Adrian Ţuţu i-a emoţionat cel mai mult pe români cu versurile sale. În 2012, Cristian Gog a uimit publicul şi a plecat acasă cu 120.000 de euro, iar în 2013 Bruno Iacobeţ şi câinii săi au câştigat marele premiu. În această seară, românii îşi vor alege un nou erou.

ROMÂNII AU TALENT. Vocile extraordinare din grupul Brio Sonores, magia lui Cezar Balasoiu, rock-ul lui Theodor Rusu, echilibrul celor din Slackline Tagu Ocna, FourEast Emsiz, adica cei mai buni beatbox-eri din Romania, tango-ul aerial pe “silk” creat de Duo Apostol, “papusa vie” Alexandra Siverenco, ritmul dansatorilor de la Black & White, surorile acrobate Alina si Romina Cuatev, precum si incredibilul “om- baterie” Biba Struja vor incinge atmosfera intr-un spectacol fara egal saptamana aceasta, cu gandul la cele trei locuri ramase libere in finala ROMÂNII AU TALENT.

 

ROMÂNII AU TALENT. Adrian Țutu, schimbare incredibilă de look

ROMÂNII AU TALENT. Andra a întârziat la ROMÂNII AU TALENT. Vezi ce s-a întâmplat!

ROMÂNII AU TALENT. Apariție neașteptată. "El e primul soț al Andrei", a spus Bartoș

 

ROMÂNII AU TALENT. S-a întâmplat în culise, chiar în pauza de publicitate

 

ROMÂNII AU TALENT Tot vineri seara, Valentin Dinu, finalistul din primul sezon al celui mai tare show de divertisment din Romania, intra din nou in scena talentelor: muzicianul va interpreta o piesa alaturi de frumosa Anya. Mai mult, ansamblul folcloric “Junii Sibiului” va face o demonstratie de talent suta la suta romanesc in ultima semifinala din acest an a competitiei.

 

 

ROMÂNII AU TALENT Primul calificat în finală în urma votului din partea publicului a fost Leon Magdan, care a impresionat prin jocul său de umbre realizat doar cu ajutorul mâinilor, scrie Mediafax.ro.

Vezi aici prestaţia sa din semifinală

Cvintetul Anatoly a fost următoarea alegere a publicului, care i-a votat pe cei cinci pentru talentul impresionant muzical şi vocal.

Vezi aici prestaţia grupului din semifinală

În urma barajului între concurenţii de pe poziţiile 3 şi 4, cea care a trecut mai departe în finală a fost Claudia Stroe.

Vezi aici prestaţia Claudiei

Juriul a ales, în semifinala a treia, un nou candidat pentru premiul de originalitate: Trupa Qui Peut.