MENIU

FERMA VEDETELOR 2018 CÂȘTIGĂTOR. Reacții după desemnarea finalei "Ferma Vedetelor"

Ferma Vedetelor 2018 

FERMA VEDETELOR 2018 CÂȘTIGĂTOR. Emisiunea Ferma Vedetelor a ajuns la finală, iar aseară a fost anunțat numele câștigătorului. Norocosul care a plecat acasă cu premiul de 50.000 de euro este chiar o femeie și este vorba despre actrița Tania Popa. 

FERMA VEDETELOR 2018 CÂȘTIGĂTOR. A fost o finală absolut incredibilă la „Ferma Vedetelor”! Dacă prima probă a fost câștigată de Cătălin Neamțu, cea de-a doua i-a aparținut Tania Popa, care la final a părut atât de epuizată, încât, la un moment dat s-a pus problema să fie chemat medicul. De pe margine, cei doi finaliști au fost încurajați de foștii concurenți ai emisiunii, dar și de rude și prieteni. Iar la finalul celei de-a treia probă s-a înregistrat o premieră în istoria emisiunii „Ferma Vedetelor”.

FERMA VEDETELOR 2018 CÂȘTIGĂTOR. Fermierul anului și câștigătorul de la „Ferma Vedetelor” 2018 este actrița Tania Popa

„O premieră absolută: pentru prima dată în istoria emisiunii «Ferma Vedetelor» a câștigat o femeie. Tania Popa pleacă acasă cu troferul de «fermierul anului». Erau 50 de plicuri, dar ea a pus mâna pe cel câștigător – o șansă absolut incredibilă. Tania Popa este prima femeie fermier! Felicitări, Tania!”, a spus Monica Bîrlădeanu, scrie cancan.ro.

Tania Popa a izbucnit în plâns după ce a găsit plicul pe care scria: „Felicitări” și care era semnul că a câștigat premiul de 50.000 de euro.

„Când am intrat la facultate, mi-am făcut un speech pentru când o să câștig Oscarul, dar pentru momentul acesta nu mi-am făcut un speech. Sunt exrem de fericită că mi-am făcut familia mândră, nu pentru că am câștigat concursul. (…). Stând departe de ai mei, mi-am dat seama că îi iubesc enorm și mă declar o femeie fericită”, a mărturisit Tania Popa în cadrul emisiunii „Ferma Vedetelor”.

Ce va face Tania Popa cu banii câștigați la „Ferma Vedetelor”

„O parte din bani îi voi dona unei fundații care se ocupă de contruirea caselor pentru cei nu au bani. (…). Reține Habitat for Humanity”, a spus câștigătoarea de la „Ferma Vedetelor” 2018.

FERMA VEDETELOR - câștigător. Cine pleacă acasă cu marele premiu

FERMA VEDETELOR - câștigător. Cel de-al treilea sezon de la “Ferma vedetelor” s-a filmat în primăvara anului trecut, în județul Sibiu, iar ceea ce vedem acum la televizor sunt, evident, înregistrări. Câștigătorul este păstrat la secret, până la finala de luna viitoare, însă Click! a aflat, în exclusivitate, numele fericitului care va fi mai bogat cu 50.000 de euro.În media s-a tot vehiculat numele lui Cosmin Natanticu, însă iată că adevăratul câștigător este o câștigătoare, scrie click.ro.

FERMA VEDETELOR - câștigător. Este vorba despre Tania Popa. Fanii o pot vedea la Teatrul Naţional, la Teatrul Elisabeta, la Teatrul Metropolis sau la Godot. Actriţa are doi copii, pe Dara, de 18 ani, şi pe Slavic, de 9 ani, iar anul acesta, pe 18 mai, va face cununia religioasă cu alesul ei, Vlaceslav, cu care s-a căsătorit civil acum un deceniu.