MENIU

FENG SHUI. Ai obiecte feng shui în maşina? Află cum te protejează de neplăceri la volan!

FENG SHUI. Desi poate parea amuzant sau ciudat la prima vedere, si in masina poti sa aplici principiile FENG SHUI. Pana la urma, FENG SHUI inseamna crearea unei energii pozitive, astfel ca in orice spatiu in care petreci mult timp, poti sa respecti regulile feng shui. 

FENG SHUI. Invata cateva trucuri de pozitionare a obiectelor feng shui din masina si afla ce trebuie sa faci pentru a schimba atmosfera. Astfel, vei putea tine la distanta evenimentele neplacute de la volan, conform specialistilor in domeniu.

Inconjoara-te de note muzicale

Da drumul la muzica imediat ce urci in masina. Te vei simti mult mai bine, iar spatiul va parea revitalizant, nu apasator. In plus, muzica te ajuta sa fii binedispusa, mai ales daca asculti melodii cu versuri optimiste.

Fa ordine in masina!

Principiile feng shui spun ca dezordinea este un dusman de temut al energiei pozitive. Curata frecvent carpetele, bordul si scaunele si strange lucrurile care sunt in plus in masina si inlocuieste-le cu mici obiecte feng shui. Preocupa-te atat de interiorul masinii, cat si de exteriorul ei si te vei simti mai relaxata si mai vesela la volan.

Citeşte mai multe pe Divahair.ro.