MENIU

FEMEIA care susţine că e URMAŞA Fecioarei Maria. Cum a descoperit că e VERIŞOARA sa

Mary Beth Webb susţine că e verişoară de gradul al 65-lea cu Fecioara Maria

O femeie din Statele Unite susţine că şi-a descoperit, recent, legătura de rudenie cu Fecioara Maria, mama lui Iisus.

Pentru Mary Beth Webb descoperirea arborelui său genealogic a început atunci când, în 1999, fratele său a descoperit că suferă de cancer şi i s-au mai dat doar şase luni de viaţă. După moartea acestuia, ea şi o verişoară mediu au început să comunice cu fratele dispărut şi cu părinţii săi. Femeia susţine că mediumul i-a oferit detalii despre fratele şi părinţii săi pe care numai aceştia le-ar fi putut cunoaşte.

Femeia a vrut să afle mai multe despre legătura sa de rudenie cu Fecioara Maria în 2010, când a consultat un site popular de genealogie, ancestry.com, de unde a aflat că ce îi spuseseră fratele şi părinţii săi la şedinţele de spiritism se confirmă, scrie mysteriousuniverse.org.

Mary Beth Webb a descoperit că are legături de rudenie cu Sfântul Iosif din Arimatreea, cel care l-a îngropat pe Iisus, împreună cu Nicodim şi că ar fi unchiul din partea tatălui al Fecioarei Maria. Astfel, conform site-ului de genealogie, Webb este stră-strănepoata de gradul al 64-lea a lui Iosif, asta însemnând că este verişoară de gradul al 65-lea cu Fecioara Maria.

Femeia susţine că este urmaşa Fecioarei Maria şi plănuieşte să lanseze o carte, în timp ce reprezentanţii site-ului de genealogie susţin că, cel mai probabil, Webb a greşit la realizarea arborelui.