MENIU

Femeia care a visat să aibă un chip de felină. Operațiile estetice au măcelărit-o. Ireal! 

Femeia care a visat să aibă un chip de felină. Operațiile estetice au măcelărit-o. Ireal!
Femeia care a visat să aibă un chip de felină. Operațiile estetice au măcelărit-o. Ireal!
Femeia care a visat să aibă un chip de felină. Operațiile estetice au măcelărit-o. Ireal!
Femeia care a visat să aibă un chip de felină. Operațiile estetice au măcelărit-o. Ireal!

A vrut să capete înfățișarea unei feline, dar rezultatul a fost terifiant! Povestea cutremurătoare a femeii care a ajuns să fie măcelărită. Prețul plătit a fost șocant!

Aceasta este povestea lui Jocelyn Wildenstein. Pe numele său real Jocelynnys Dayannys da Silva Bezerra Périsset, femeia s-a născut pe 5 august 1940, în Lausanne, Elveția, într-o familie modestă.

La vârsta de 17 ani, Jocelyn a început o relație cu Cyril Piguet, un renumit producător de film. Dupa doi ani, cei doi s-au mutat împreună la Paris.

"Din acel moment, viața mea s-a schimbat", spune aceasta.

Recunoaște deschis că banii nu au fost niciodată o problemă pentru ea și că nu a vrut să fie o femeie de afaceri, în adevaratul sens al cuvântului. Pasionată de design interior, Jocelyn a decis să-și urmeze chemarea către tot ceea ce înseamnă frumos.

După cinci ani, viața a aruncat-o în brațele altui producător de film, Sergio Gobbi. Relația a durat 5 ani, timp în care a călătorit de foarte multe ori în Africa, de care s-a și îndrăgostit, după cum chiar ea a mărturisit.

Imagine

"Viața este o cu totul altă lume. Are ceva magic, pare ruptă de realitate și niciodată nu te plictisești acolo. Acolo este Paradisul. Oamenii privesc viața într-un fel neobișnuit. Nimic nu iubesc mai mult decât aventura!", povestea aceasta, într-un interviu acordat revistei New York Magazine.

În scurt timp, a început să-și ducă viața în cercurile înalte ale societății. Ulterior, aici l-a întâlnit pe cel care avea să-i devină soț - Alec Wildenstein. La un an de la căsătorie, Jocelyn a început să-și risipească averea pe tratamente cosmetice exorbitante, iar operațiile estetice au început să devina o obișnuință. Își dorea să capete înfățișarea unei feline, după cum a marturisit pentru presa vremii. Și nu era singura care-și dorea asta: soțul său ținea morțiș ca soția sa să semene cât mai mult cu o felină. Potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, Jocelyn ar fi dat nu mai puțin de 2 milioane de lire sterline pe intervenții chirurgiale.

Mai mult, pentru a-i împrumuta cât mai mult din comportament, cei doi și-au luat ca animal de companie un linx. "Ochii lui sunt perfecți!", a spus aceasta, într-un interviu acordat Vanity Fair.

Și totusi, când a început să capete o obsesie din asta, Alec a încercat să o determine să renunțe la intervențiile care începeau să-i deformeze trupul.

"Era nebună! Eu eram ultimul care aflam ce-și mai făcea. În capul ei începuse să creadă că-și poate ajusta fața ca pe o piesă de mobilă. I-am spus că pielea umană nu funționează așa, dar nu a vrut să mă asculte", a spus Alec.

În 1997, Jocelyn și-a prins soțul în pat cu Yelena Jarikova, un fotomodel rus în vârstă de 21 de ani. Așa cum era de așteptat, între cei doi soți a izbunit o altercație, iar Alec a amenințat-o pe soția sa cu pistolul. Gestul său necugetat l-a aruncat imediat în spatele gratiilor.

În acel an, au depus şi actele de divorţ.

Procesul a durat câţiva ani şi nu a fost lipsit de momente tensionante şi scandaluri în presă. Într-un final, Jocelyn s-a ales cu 2,5 miliarde de dolari şi cu o "alocaţie" anuală de 100 milioane de dolari, timp de 13 ani. Când a pronunţat decizia, însă, judecătorul i-a interzis acesteia să prăpădească banii de la divorţ pe operaţii estetice.

VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, cum arăta femeia înainte, dar și cum arată după operațiile estetice catastrofale!

Mai multe articole despre:
Jocelyn Wildenstein