MENIU

Fashion Days – 5 rochii scurte si foarte sexy pe care sa le porti primavara asta

Fashion Days are reduceri foarte interesante pentru mai multe modele de rochii ideale pentru vremea calda care va veni in aceasta primavara.

Fashion Days – O oferta mai ampla cu rochii, fuste, topuri, incaltaminte dar si alte accesorii poate fi gasita AICI.

Fashion Days are o serie de reduceri foarte avantajoase pentru mai multe modele de rochii si nu numai din colectia de primavara. Noi am selectat 5 rochii scurte care va pun in evidenta trupul si picioarele.

Fashion Days – Mango

Rochia alba cu negru in dungi si cu decolteu pe umeri de la Mango are un pret foarte avantajos. Rochia beneficiaza si de un discount in aceasta perioada si oferta completa poate fi gasita AICI.

Fashion Days – US Polo ASSN

Rochia Polo de culoare alba este prevazta cu strasuri si un decolteu in forma de V dar si cu guler inalt. Rochiar are o reducere de peste 100 de lei doar in aceasta perioada. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Lacoste

Rochie Polo neagra din paterial pique, prevazuta cu guler si fenta cu nasturi dar si maneci medii. Rochia este din bumbac si elstan. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – United Colors of Benetton

Fusta pliata alba din ameste de in si fabricata in proportie de 55% in si 45% bumbac de foarte mare calitate. Pretul rochiei poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Pepe Jeans London

Ultima fusta pe care v-o recomandam este una mini care va pune in evidenta picioarele si da un aer foarte sexy. Fusta mini are dungi bluemarin si alb fildes. Oferta poate fi gasita AICI.

 

 

 

Mai multe articole despre:
fashion days