MENIU

Făcea 5 ore pe drum către serviciu şi înapoi. Într-o zi, viaţa i s-a schimbat datorită unui străin

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a avut parte de o surpriză incredibilă: a primit în dar o maşină, de la un cuplu de necunoscuţi.

Pentru a ajunge la locul de muncă, Robert Ford trebuia să parcurgă un lung traseu cu mijloacele de transport în comun. Totul dura 2,5 ore şi tot atât pentru a se întoarce acasă.

Într-o zi însă, a pierdut autobuzul, aşa că a fost nevoit să meargă pe jos până la serviciu. Ghinionul lui s-a transformat, totuşi, în noroc, scrie The Mirror. Bărbatul a fost văzut de Sean Merrill, care se afla cu soţia lui în maşină, în trafic.

"Am oprit la semafor şi am văzut un bărbat de vârstă mijlocie traversând pe trecerea de pietoni, chiar prin faţa maşinii mele. Era ora 21.45 şi bărbatul părea foarte obosit", a povestit Sean.

"Am simţit un puternic impuls să opresc şi să-l întreb dacă nu are nevoie să-l duc undeva cu maşina. Soţia a fost de acord, aşa că am tras pe dreapta. A urcat, iar pe drum, Robert ne-a povestit că în ziua aceea pierduse autobuzul", a adăugat el.

Impresionat de povestea lui Robert, cuplul a decis să facă ceva pentru a-l ajuta. Cei doi au iniţiat o campanie de strângere de fonduri. Banii adunaţi i-au folosit pentru a cumpăra o maşină mai veche, pe care Sean, care este mecanic, a reparat-o şi recondiţionat-o.

Aşadar, după nu mult timp, Robert a avut o surpriză incredibilă: cei doi soţi au venit la uşa lui şi i-au oferit cheile de la respectivul automobil.

"Cred că este foarte important să faci un pas în spate şi să te gândeşti la ceilalţi şi să conştientizezi că şi ei sunt oameni, ca şi tine. Că şi ei trec prin aceleaşi probleme. Poate au experienţe diferire, dar cu toţii avem nevoie de ajutor din când în când", a explicat Sean Merrill în final.