MENIU

Fă economie la căldură iarna aceasta cu o soluție termică avantajoasă!

Fă economie la căldură iarna aceasta cu o soluție termică avantajoasă!

Te întrebi cum te poți bucură de tot confortul termic dorit iarna aceasta, fără să-ți consumi aproape tot venitul pe factura de gaz? În acest articol vei descoperi două alternative fiabile, mult mai economice pentru încălzirea căminului tău în sezonul rece, și care vin sub forma a două sisteme termice profesionale, regăsite în catalogul online PE FOC!

Fie că optezi pentru o sobă pe lemne trainică și cu aspect rustic sau pentru un șemineu electric ideal pentru încălzirea apartamentului tău, vei economisi o sumă considerabilă de bani la finalul lunii și, în același timp, vei avea parte de un ambient deosebit în locuința ta. 

SOBE PE LEMNE

Cu o soba pe lemne, iarna va trece ca neobservată din punct de vedere al confortului termic! Fiind produse cu o durată lungă de viață și o greutate generoasă, sobele din catalogul PE FOC dispun de o garanție atractivă pe 5 ani de zile! Consultă oferta și alege o sobă mini sau suspendată, tip șemineu godin pe lemne sau metalică, și ai parte de o putere calorică ridicată și posibilități nenumărate de amplasare (pe drept sau pe colț). Pe lângă asigurarea necesarului termic al întregii locuințe, cu o sobă pe lemne profesională îi vei reda căminului tău o ambianță primitoare și un aspect unic!

 

COȘURI DE FUM CERAMICE

Dacă optezi pentru unul dintre modelele de sobe pe lemn din catalogul PE FOC, îți recomandăm să arunci o privire și asupra gamei de coșuri de fum ceramice! Un cos de fum ceramic reprezintă una dintre cele mai avantajoase și profesionale soluții de evacuare a gazelor arse din șeminee pe lemne, sobe, centrale sau termoșeminee! Aceste produse vin cu un montaj rapid și ușor, fiind realizate din elemente prefabricare, șamotă și beton, la un preț accesibil pentru toate buzunarele.

ȘEMINEE ELECTRICE

Cea de-a două alternativă de încălzire este soluția ideală pentru proprietarii de apartamente care își doresc să aducă farmecul unui șemineu în căminul lor! Cu un semineu electric profesional din catalogul PE FOC ai parte de facturi mici la încălzire și de o atmosferă inconfundabilă în living sau în orice altă încăpere din apartamentul tău. Beneficiind de o tehnologie de fabricare de ultimă oră, aceste echipamente prezintă confort în utilizare datorită timerului, afișajului reglabil și termostatului, toate incluse în kitul de șemineu. În plus, te poți bucură de produsul ales în doar câteva minute de la primirea acestuia, punerea în funcțiune fiind simplă și rapidă!

Alege să-ți încălzești locuința în mod inteligent iarna aceasta cu dispozitive termice profesionale din catalogul PE FOC! Optează pentru o sobă pe lemne durabilă sau pentru un șemineu electric performant și beneficiezi de transport asigurat la ușa ta, dar și de consultanță gratuită la orice model ales!