MENIU

Expoziţe inedită în Times Square, dedicată seriei de succes ,,The Hunger Games''

O expoziție dedicată seriei de succes ,,The Hunger Games'' (Jocurile Foamei) s-a deschis în New York, în Discovery Times Square, unde fanii pot vedea costumele sau recuzita folosite în cele patru filme ale francizei precum și elemente distinctive prezente în trilogia scriitoarei Suzanne Collins, scrie DPA.

Fanii trilogiei pot reface călătoria personajului principal Katniss Everdeen, interpretat de actrița Jennifer Lawrence, din zona unde locuia, Districtul 12, la Mockingjay, unde se desfășurau confruntările.

 Expoziția, care rămâne deschisă până la sfârșitul anului, iar ulterior va fi amenajată la San Francisco, are peste 1.000 de elemente de recuzită și zeci de costume originale.

Trilogia ,,The Hunger Games'' a scriitoarei Suzanne Collins este una dintre cele mai de succes serii pentru tineri din ultimele decenii, alături de cunoscutele ''Harry Potter'' și ,,Twilight''.

Proiectul dedicat ,,The Hunger Games'' este un demers similar celorlalte expoziții dedicate filmelor care au cunoscut succesul pe marele ecran sau a seriilor televizate, precum ,,Mad Men''şi ,,Seinfeld''.

Următorul film al francizei 'The Hunger Games — Mockingjay Part 2' va avea premiera, în SUA, la 20 noiembrie 2015.

Mai multe articole despre:
null