MENIU

Explicația pentru care Andreea Bălan a fost înșelată de Keo

<p>Keo</p>

Secretul relaţiei dintre Keo şi blondina Alexandra Pavel, alias Misty, e cunoscut bărbaţilor care au avut de-a face cu fosta membră a trupei Senzual. Întrebat de ce crede că a renunţat Keo la Andreea Bălan pentru Misty, impresarul Radu Baron a punctat: "Andreea e de un profesionalism chinuitor, dar Keo ştie care e mai bună la pat".

Cu toate că relaţia dintre Radu Baron şi Misty a rămas una strict profesională, impresarul recunoaşte că iubita lui Keo are un aspect răvăşitor.

"Alexandra e frumoasă, subţirică în talie, e... «Binidităt» (apropo de hitul lui Keo cu Skizzo Skillz – n.r.). Îi stă bine alături de Keo. Eu realizam şedinţele foto cu artistele şi nu era deloc timidă când era vorba să se dezbrace. O senzuală timidă nu se poate... Era îndrăzneaţă, dezinvoltă, are destule calităţi", a mărturisit Radu Baron, scrie ziarulring.ro.
"Keo nu a făcut vreun efort pentru a o cuceri pe Misty câtă vreme ea simţea ceva special pentru el încă din adolescenţă. Când eşti fanul unui artist, reacţionezi într-un anumit fel.", a mai spus impresarul.
Mai multe articole despre:
relaţie Keo Andreea Bălaan Radu Baron a înșelat