MENIU

Există câteva moduri extrem de utile prin care îți poți încărca mai repede telefonul

Ce faci atunci când rămâi fără baterie și ai nevoie urgentă de telefon?

Ce faci atunci când rămâi fără baterie și ai nevoie urgentă de telefon? Ei bine, din fericire există câteva trucuri la care poți apela în această situație. Iată o listă cu metodele la care ai putea să apelezi când ai nevoie să-ți încarci rapid telefonul. 

Pune telefonul pe modul avion

Dacă vrei ca telefonul tău să se încarce mai repede ar fi ideal să-l pui pe mod avion. În felul acesta, telefonul se va încărca mai repede, pentru că nu e conectat la rețeaua de telefonie mobilă și are mai puține funcții active. Însă, nu uita că nu mai poți iniția sau primi apeluri.

Închide telefonul înainte de a-l băga la încărcat

Cea mai eficientă metodă prin care telefonul tău se va încărca mult mai rapid este oprirea acestuia pe parcursul încărcării. Astfel, închiderea tuturor aplicațiilor care ți-ar putea consuma energie inutilă în timpul încărcării face minuni.

Optează pentru o priză atunci când vrei să-ți încarci smartphone-ul

Încarcă-ți telefonul la priză, în loc de laptop sau o baterie externă. Un încărcător original este de asemenea benefic pentru facilitarea încărcării într-un timp cât mai scurt. Dacă ești posesor de iPhone, cumpără-ți un cablu de la USB-C la Lightning pentru a-ți încărca smartphone-ul mai repede decât cu încărcătorul din cutie.

Evită să utilizezi telefonul atunci când se află la încărcat

Dacă folosești telefonul în timp ce îl încarci, e logic că acesta nu se va încărca rapid deoarece nu faci decât să-i consumi bateria. În plus, telefonul se poate încălzi foarte tare din cauza suprasolicitării ceea ce poate duce și la alte probleme.

Folosește cablul original al telefonului

Orice cablu de doi lei nu va face decât să îngreuneze procesul de încărcare al telefonului. Din acest motiv este indicat să folosești cablul original cu care telefonul a venit în cutie. În plus, acesta suportă transferul de tensiune maximă de care îți este capabil gadgetul.

Sursa

Mai multe articole despre:
baterie trucuri incarcare telefon