MENIU

EXATLON. Sezonul 2 Exatlon aduce schimbări majore în concurs

<p>EXATLON&nbsp;</p>

EXATLON. „Exatlon”, sezonul 2, începe miercuri, 29 august, la ora19:30, și urmează să fie difuzat 5 zile pe săptămâna, de miercuri până duminică. 

EXATLON. Cei 20 de concurenți, 10 Faimoși și 10 Războinici, se află deja în Republică Dominicană și sunt gata să treacă prin cea mai dură și, în același timp, frumoasă experiență a vieții lor. Aceștia, dar și telespectatorii vor avea parte de o serie de suprize, unele care țin de detalii de producție, altele chiar de evoluția individuală în Republica Dominicană, a fiecărui războinic sau faimos în parte, scrie kanald.ro.


În acest sezon, traseele vor fi mult mai dificile, iar modalitatea de eliminare se va face pe criterii exclusiv sportive, și nu în urma SMS-urilor, că în sezonul precedent.

10 Faimoși și 10 Războinici se aruncă într-o luptă reală, cu miză uriașa, premiul de 100.000 de Euro, dar și aprecierea a milioane de oameni! În acest sezon intră adevărați campioni, pasionați de sport, oameni pregătiți fizic și psihic, determinați să rămână până la final în concurs, pentru a demonstra că nu au ajuns întâmplător în competiție.

Mai multe articole despre:
Kanald Exatlon exatlon 2018 exatlon sezon 2