MENIU

Era dependentă de sandvişuri şi cântărea peste 120 de kilograme. Transformarea ei e spectaculoasă

O femeie din Marea Britanie i-a uimit pe toţi după ce a reuşit să slăbească, transformându-şi aspectul într-un mod incredibil.

Davina Bywater are 37 de ani şi este mamă a unui copil. Problemele sale cu greutatea au început încă din copilărie, când medicii i-au pus diagnosticul obezităţii. Tot timpul a fost dependentă de sandvişuri, astfel că la un moment dat a ajuns să cântărească peste 120 de kilograme.

"Când eram mică, mergeam acasă la o bonă care ne făcea o mulţime de prăjituri. Apoi mergeam acasă cu sora mea şi mâncam sandvişuri în ainte ca părinţii noştri să se întoarcă de la serviciu", a povestit ea. "Înainte mâncam sandvişuri cu unt sau cu cârnaţi, tot sandvişuri mâncam şi la prânz, apoi sandvişuri cu brânză ca o mică gustare înainte de cină. Sandvişurile erau slăbiciunea mea. Nu ştiu de ce aveam regimul acesta alimentar, mai ales că niciodată nu mă simţeam bine după", a adăugat ea.

În cele din urmă sănătatea femeii a avut de suferit, aşa că medicii i-au spus că singura soluţie pentru a supravieţui este să slăbească, scrie The Sun.

"Când mi s-a spus asta, am crezut că voi muri. Să pierd atâtea kilograme părea o sarcină mult prea grea. Când ai 120 de kilograme, să slăbeşti pare un lucru imposibil", a mărturisit englezoaica.

Şi totuşi, cu mult efort, sport şi o dietă echilibrată, Davina a reuşit un lucru extraordinar: să ajungă la 60 de kilograme. Acum, spune ea, viaţa i s-a schimbat complet.

"Mă simt mult mai sănătoasă şi acum mă simt frustrată când văd oameni care spun că nu pot să slăbească. Ştiu că este posibil, pentru că şi eu am făcut-o", a declarat femeia.