MENIU

eMAG - Telefoanele iPhone sunt la reducere. Cât costă toate modelele

eMAG are prețuri excelente pentru cele mai căutate telefoane mobile ale momentului, cele produse de Apple. Avem mai jos prețurile tuturor modelelor de iPhone.

eMAG – lista completă cu modelele de iPhone la reducere poate fi consultată AICI.

În continuare am făcut o selecție a celor mai interesante oferte pentru toate modelele de iPhone care au reduceri foarte importante în această perioadă. Cei de la eMAG vin cu prețuri excelente.

eMAG – iPhone 5S

Telefonul iPhone 5S nu este cel mai nou model de la Apple, însă păstrează calitatea tehnologiei cu care ne-a obișnuit acest brand și are un preț foarte accesibil pentru un asemenea telefon.

Telefonul are o reducere de preț de 20% pentru modelul cu memorie de doar 16Gb, spațiu suficient pentru a stoca pozele și filmările pe care le realizezi cu ajutorul său.

Oferta cu reducere de 20% pentru iPhone 5S cu 16Gb poate fi găsită AICI.

Oferta pentru Apple iPhone 5S cu 32Gb memorie poate fi găsită AICI.

eMAG – iPhone 6

Telefonul iPhone 6, în toate cele 3 variante, cu memorie de dimensiuni diferite, are multe discounturi de la eMAG pe acest final de an. Telefonul mobil este unul foarte performant care aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare.

iPhone 6 este dotat cu un procesor Dual Core Cyclone cu o frecvență de 1400 Mhz, e dotat cu GPS și folosește sistemul de operare iOS8. Telefonul are un afișaj de cea mai înaltă calitate de tip IPS LCD cu rezoluție de 750x1334 și diagonală de 4.7 inch, retina display, multi touch și shatter proof.

iPhone 6 cu 16Gb memorie are reducere 6%. Oferta poate fi consultată AICI.

iPhone 6 cu memorie de 64 Gb are reducere de 20%  și găsiți oferta AICI.

iPhone 6 cu memorie de 128Gb are reducere de 26% și găsiți oferta AICI.

eMAG – iPhone 6 Plus

Este unul dintre cele mai puternice telefoane mobile ale momentului și beneficiază de multe promoții de la eMAG în această perioadă. iPhone 6 Plus este un telefon de excepție, dotat cu procesor puternic Dual Core Cyclone cu o frecvență de 1400 Mhz, e dotat cu A-GPS și Glonass, folosește iOS 8 și are display foarte performant IPS LCD cu rezoluție de 1080x1920, iar diagonala este una foarte generoasă de  5.5 inch.

Oferta cu 10% reducere pentru iPhone 6 Plus de la eMAG, care are memorie de 16Gb poate fi găsită AICI.

iPhone 6 Plus de la eMAG, cu memorie de 64 Gb are o reducere de 15% și putei consulta oferta AICI.

iPhone 6 Plus – Varianta cu 128Gb spațiu de stocare de la eMAG poate fi găsit AICI.

Mai multe articole despre:
null