MENIU

eMAG Telefoane – Top 10 cele mai puternice modele cu preț sub 2000 de lei

eMAG Telefoane – Magazinul online vine cu oferte foarte bune pentru telefoanele mobile.

eMAG Telefoane – Lista completă cu modelele la reducere poate fi consultată AICI.

În continuare am selectat 10 modele de telefoane mobile de la eMAG care au prețuri de până în 2000 de ron și au configurații extrem de puternice care merită din plin investiția.

eMAG telefoane – Huawei Mate 7

Telefonul mobil Wuawei Mate 7 este unul foarte puternic, are o reducere semnificativă de la eMAG și are o memorie de 16 Gb. Telefonul folosește și cea mai nouă tehnologie 4G, dar și sistemul de operare Android. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG telefoane – LG G4

Telefonul LG G4 are o memorie de 32Gb și culoare Leather RED. Telefonul are o reducere de 500 de lei și e dotat cu un procesor cu frecvență de 1800 Mgz. Camera principală are 16 mp senzor de imagine, iar cea secundară 8. Oferta completă poate fi găsită AICI.

eMAG Telefoane – Apple iPhone 5S

Dacă vreți să vă încadrați într-un buget de mai puțin de 2000 de lei există și posibilitatea să achiziționați unt elefon iPhone, ce e drept un model mai vechi 5S însă care are aceleași calități Apple. Oferta eMAG pentru iPhone 5S este AICI.

eMAG Telefoane – Motorola Nexus 6

Telefonul Motorola Nexus 6 are o reducere de la eMAG în această perioadă și beneficiază de o configurație cât se poate de puternică. Telefonul are memorie de 32Gb și funcția 4G. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG telefoane – Sony Xperia Z2

Telefonul mobil Sony Xperia Z2 este renumit pentru calitățile sale și este unul dintre cele mai râvnite telefoane ale momentului care au și un preț foarte avantajos de la eMAG. Telefonul are 4G și o reducere de 11%, iar oferta poate fi consultată AICI.

eMAG Telefoane – Samsung Galaxy S5

O ofertă foarte avantajoasă de la eMAG este și pentru telefonul mobil Samsung Galaxy S5 care are capacitatea de a administra două cartele SIM în același timp, are o memorie de 16 Gb și funcția 4G. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG Telefoane – HTC One M8S

Telefonul HTC One M8S are o reducere importantă de la eMAG, este dotat cu u procesor Cortex A53 și un altul A57 Quad Core de 1000 respeciv 1700 Mhz. Telefonul are cameră principală de 13Mp și cea secundară de 7Mp. Oferta completă poate fi găsită AICI.

eMAG telefoane – Samsung Galaxy S5 Neo

Un alt telefon care merită toată atenția și se regăsește în oferta celor de la eMAG cu un preț sub 2000 de lei este Samsung Galaxy S5 Neo dotat cu 4G și 16 Gb memorie. Oferta completă este AICI.

eMAG telefoane – Sony Xperia M5

Acest telefon de foarte mare calitate poate administra două cartele SIM deodată, e dotat cu 4G și beneficiază de 250 de lei reducere. Prețul exact poate fi găsit AICI.

eMAG telefoane – Allview X2 Xtreme

Ultimul telefon care se încadrează într-un buget de sub 2000 de lei de la eMAG și are o configurație ce merită toată atenția este Allview X2 Xtreme care folosește o memorie foarte generoasă de 64Gb și poate administra două cartele SIM deodată. Prețul cu reducere poate fi găsit AICI.

Mai multe articole despre:
emag telefoane