MENIU

eMAG.ro – Toate produsele Apple au reduceri importante: telefoane, tablete și desktopuri

eMAG.ro vine în această săptămână cu reduceri mari la produsele Apple care sunt foarte apreciate de către clienți.

eMAG.ro – Telefoanele iPhone la reducere pot fi găsite AICI.

Lista tabletelor de la Apple care au reduceri poate fi consultată AICI.

Desktopurile Apple pot fi găsite AICI.

În continuare am făcut o selecție a celor mai interesante oferte de la eMAG.ro pentru produsele Apple. Vă prezentăm ce ne-a atras atenția și cât de mari sunt discounturile în prima promoție a acestei luni.

eMAG.ro – iPhone 6

Unul dintre cele mai râvnite telefoane mobile ale momentului și care aproape că nu are nevoie de nicio prezentare pentru că toată lumea îi cunoaște calitățile este iPhone 6. Telefonul mobil cu memorie de 64 GB are o ofertă excelentă de la eMAG.ro și beneficiază de un discount de 500 de lei. Prețul exact îl găsiți AICI.

eMAG.ro – Desktop iMAC

Calculatoarele produse de Apple sunt excepționale. Cel mai ieftin model de la eMAG.ro care beneficiază de un discount foarte mare este PC iMac cu display de 21.5 inch de rezoluție FullHD. Calculatorul are o configurație foarte bună, procesor Intel DUAL cORE i5 cu frecvență de 1.6 Ghz. Calculatorulare 8 GB memorie și spațiu de stocare foarte generos de 1 TB. Prețul și alte detalii pot fi găsite AICI.

eMAG.ro – iPad Air

Apple iPad Air beneficiază de un discount de 15%. Acest model poate fi conectat la internet prin intermediul funcției de Wifi, are o memorie de 16 Gb și culoare space grey. Prețul exact poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Sistem Desktop PC iMac

Sistemul Desktop PC iMac cu display de 21.5 inch redă imagini la cea mai puternică rezoluție existentă pe piață în acest moment: 4k ultra hd. Desktopul are procesor Intel Quad Core i5 cu frecvență de 3.1 Ghz, arhitectură Broadwell, are 8 GB memorie și spațiu de stocare de 1 TB. Placa vieo este un Intel Iris Pro Graphics 6200. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Apple iPad Air 2

O reducere de 6% are de la eMAG.ro și Apple iPad Air2, o tabletă de excepție dotată cu Wifi și memorie de 16 GB. Prețul actual îl puteți consulta AICI.

eMAG.ro – Desktop PC iMac

Acest desktop redă imagini fabuloase pe un display de 27 inch, rezoluție Retina 5K. Procesorul este Intel Quad Core i5 cu frecvență de 3.2 Ghz. Toate detaliile și prețul pot fi găsite AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag.ro