MENIU

eMAG.ro – Reduceri mari la electrocasnicele mari înainte de Black Friday 2015

Cu doar câteva săptămâni înainte de Black Friday 2015, cei de la eMAG.ro au decis să pornească o campanie de reduceri foarte importantă la electrocasnicele mari.

Lista completă cu electrocasnice de la eMAG.ro ce au reduceri importante înainte de Black Friday 2015 e disponibilă AICI.

În continuare vă prezentăm câteva produse care ne-au atras atenția prin reducerile importante pe care le au în această perioadă.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday 2015 – Mașină de spălat rufe BEKO

Mașina de spălat rufe BEKO are o reducere foarte mare de 25% din preț. Mașina are o capacitate de încărcare de 7kg, 1000 RPM și face parte din clasa energetică A+. Oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday 2015 – Mașină de spălat rufe Whirlpool

Mașina de splat rufe de la Whirlpool are o reducere chiar înainte de Black Friday 2015 de 22%. Mașina face parte din clasa energetică A++ și este foarte economicoasă, are o capacitate de încărcare de până la 6 kg și 1000RPM. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday 2015 – Mașina de spălat rufe Sharp

Mașina de la Sharp beneficiază și ea de o reducere de 19% cu doar 3 săptămâni înainte de promoțiile de Black Friday 2015. Mașina face parte din clasa energetică A+, are 7 kg capacitate de încărcare și 1200 RPM. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday 2015 – Frigider Arctic

Combina frigorifică de la Arctic are un volum de 273l și face parte din clasa energetică A+. În plus, frigiderul e dotat cu două uși, are o înălțime de 175cm și beneficiază de 26% reducere de preț. Oferta e disponibilă AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday 2015 – Frigider Samsung

Combina frigorifică de la Samsung este de cea mai înaltă calitate, are 550 de lei reducere din preț, e dotată cu 2 uși și are culoarea argintiu. Combina face parte din clasa energetică A+, are funcția Full No frost și un volum total de 290 l. Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday 2015 – Combină Whirlpool

O altă combină frigorifică are reducere de 21% din preț. Frigiderul Whirlpool are un volum de 319l, are două uși de culoare albă și face parte din clasa energetică A+. Oferta completă poate fi găsită AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday 2015 – Aragaz Hansa

Una dintre cele mai mari reduceri de preț o are aragazul electric de la Hansa care e dotat cu 4 zone de gătit, cuptor electric, însă consum redus de energie deoarece face parte din clasa energetică A. Oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday 2015 – Aragaz Electrolux

Aragazul Electrolux beneficiază de 20% reducere de preț, este pe gaz și are 4 arzătoare. Aragazului nu îi lipsesc nici funcțiile de gril și rotisor și are o aprindere electrică. Oferta completă este AICI.

eMAG.ro – Reduceri înainte de Black Friday 2015 – Aragaz Electrolux

Aragazul românesc produs de Electrolux este dotat cu 4 arzătoare pe gaz, grill, rotisor și arpindere electrică. Prețul are un discount de 19%. Oferta completă este AICI.

eMAG.ro – Reduceri înainte de Black Friday 2015 – Cuptor cu microunde Heinner

Un alt produs care ne-a atras atenția este cuptorul cu microunde de la Heinner care are un volum de 20l, putere de 700W, e dotat cu timer și ușă mecanică. Oferta poate fi consultată AICI.

eMAG.ro – Reduceri înainte de Black Friday 2015 – cuptor Sharp

Cuptorul cu microunde de la Sharp este ceva mai puternic, are 800 W, deschierea este tot mecanică iar reducerea de care beneficiază este de 6%. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Reduceri înainte de Black Friday 2015 – cuptor cu microunde Samsung

Un cuptor cu microunde de foarte mare calitate este cel de la Samsung, are 750 W, are culoarea negru, foarte elegant și un design minimalist. Oferta completă cu reducere de 28% poate fi consultată AICI.

 

Mai multe articole despre:
reduceri emag emag.ro black friday 2015